Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Yamaha U5AS Silent PE messing piano (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Yamaha U5AS Silent PE messing piano (tweedehands)

De Yamaha U5AS Silent PE messing piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Yamaha U5AS Silent PE messing piano

Andere producten van Yamaha

Lees meer over de Yamaha U5AS Silent PE messing piano (tweedehands)

De Yamaha U5AS is een vrij zeldzaam model van de wereldberoemde piano- en vleugelfabrikant. In dit instrument wordt de zo typerende en geliefde klank en het oerdegelijke mechaniek van Yamaha gecombineerd met een compact en strak vormgegeven meubel. Daarom is deze piano voor ruimtes, waar een Yamaha U1 of U3 te fors zou zijn, de ideale keuze.

Origineel Silent Systeem

Dit exemplaar is uitgerust met een origineel Yamaha Silent systeem. Het voordeel van een origineel systeem is dat het gesampelde instrument een echte Yamaha concertvleugel is. Hierdoor benadert de digitale klank meer het geluid, dat uit uw piano komt, dan bij een 'aftermarket' systeem. Zo kunt u zowel akoestisch als digitaal genieten van de hoogwaardige kwaliteit die Yamaha te bieden heeft.

In originele conditie

Zoals bij elk instrument is het mechaniek van deze piano door ons opnieuw afgeregeld en geïntoneerd. Het meubel en het klavier zijn grondig gepoetst en gereinigd, zodat dit instrument in originele conditie bij u thuis komt te staan. De Yamaha U5AS staat speelklaar in onze showroom opgesteld, waar u van harte welkom bent om dit unieke instrument te bespelen.

4.7/51918
4495.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek