Yamaha UX PE messing piano

Deze tweedehands Yamaha piano is de prachtige UX.

  • Zeer kwalitatieve en handgemaakte piano van Yamaha
  • Een warme en volle klank
  • Goed onderhouden + 10 jaar garantie

Deze Yamaha UX staat speelklaar voor u opgesteld in onze showroom. U bent van harte welkom hem zelf te komen ervaren!

 

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 4.495,00
Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 80,00 per maand
beleef
Yamaha UX PE messing piano
Bekijk de video

Meer Informatie

Klank Yamaha UX

Deze gebruikte, handgemaakte Yamaha piano is een zeldzaam mooi instrument. Niet alleen is deze Yamaha piano breed inzetbaar voor alle stijlen muziek, maar door de concerthoogte van 130cm klinkt zij net zo mooi als een gemiddelde salonvleugel. De handgemaakte serie van Yamaha heeft de naam ‘exclusive’ meegekregen en maakt deel uit van de bovenste range piano’s die Yamaha produceert. Bij de kenners is dit model piano befaamd. Een piano kopen die inspireert? Dan is deze warm en vol klinkende Yamaha piano mogelijk de piano waar u naar op zoek bent.

Verschil Yamaha UX en Yamaha U3

De Yamaha UX is een exclusieve variant van de U3, die tussen 1975 en 1980 gebouwd zijn. Hoewel het formaat van de UX hetzelfde is, heeft het meubel een aantal stijlvolle aanpassingen ten opzichte van de standaard U3. Qua techniek en constructie zijn er veel meer verschillen. De UX heeft bijvoorbeeld een X-vormig rast, dat de piano meer stijfheid geeft. Hierdoor ontstemt de piano veel minder snel dan gewoonlijk. Ook zijn de onderdelen van het mechaniek van hogere kwaliteit en is deze piano met de hand gebouwd door de meest ervaren pianotechnici van Yamaha. U kunt deze piano zelf komen bespelen in onze showroom.

Tweedehands Yamaha

Deze Yamaha UX is een tweedehands akoestische piano. Yamaha staat bekend om het ontwerpen en bouwen van duurzame instrumenten. De kwaliteit ligt hoog. Daarnaast gaan alle tweedehands piano’s die bij ons binnenkomen eerst naar onze technische dienst voor onderhoud.

Onderhoud Yamaha UX

Ter bevordering van de klank, de duurzaamheid en uw speelplezier als pianist heeft deze tweedehands Yamaha onderhoud gehad in onze werkplaats.

  • De asjes en de stiften die de toetsen geleiden zijn geolied. Hierdoor wordt de wrijving verminderd en de soepelheid van het spelen bevorderd.
  • De speelbodem en het mechaniek zijn schoongemaakt. 
  • De treklinten zijn vervangen.
  • Het mechaniek en klavier zijn compleet afgeregeld. Dit houdt in dat honderden kleine onderdeeltjes op elkaar zijn afgestemd, zodat de speelaard geoptimaliseerd wordt en de toetsen weer gelijkmatig spelen, wat prettig speelt.
  • Het meubel en klavier zijn gepolijst. Het toetsbeleg wordt gepolijst en van aanslag ontdaan voor een mooi en gaaf oppervlak, ter bevordering van het speelgevoel!
  • De hamerkoppen zijn geschuurd. Dit is handwerk en luistert uiterst nauwkeurig. Het draagt eraan bij dat de snaren allemaal op dezelfde manier worden aangeslagen. wat de klank ten goede komt.
  • Tot slot is deze tweedehands piano gestemd en geïntoneerd, zodat elke toon hetzelfde klankvolume heeft. 

En u krijgt 10 jaar garantie.

Kom deze Yamaha spelen!

In onze showroom vindt u in het uitgebreide assortiment Yamaha piano’s deze tweedehands Yamaha UX. Deze akoestische piano staat in onze showroom speelklaar voor u opgesteld zodat u hem zelf kunt ervaren en vergelijken. Ook zijn onze specialisten aanwezig voor advies en aanvullende informatie.

U bent van harte welkom!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Bouwjaar 1978
Diepte 65,0 cm
Breedte 153,5 cm
Hoogte 131,0 cm
Productstatus Tweedehands
Opgesteld in de showroom ja
Merk Yamaha
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Mechaniek Yamaha
Bevat silentsysteem nee
Inbouw silentsysteem mogelijk ja
Schoothoogte 62,5 cm
Beslag messing
Artikelcode P005798-2635665