Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Yamaha YS10SB PE messing silent piano (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Yamaha YS10SB PE messing silent piano (tweedehands)

De Yamaha YS10SB PE messing silent piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Yamaha YS10SB PE messing silent piano

Andere producten van Yamaha

Lees meer over de Yamaha YS10SB PE messing silent piano (tweedehands)

Identiek aan Yamaha U1

Een zeer jonge Yamaha YS10SB piano is identiek aan de Yamaha U1 en verkeert in uitmuntende staat. Deze piano is tevens voorzien van een origineel Yamaha silent systeem en een slow-fall klavierdeksel. Het fraaie strakke meubel is in feilloze conditie en ook het mechaniek is niet van nieuw te onderscheiden. De klank is fris en vol, een enorm verschil met een U1 uit de jaren 70. In onze showroom kunt u verschillende Yamaha piano’s naast elkaar bespelen. Er is praktisch altijd een model aanwezig dat het beste overeenkomt met uw smaak en budget.

Akoestisch en digitaal

Het silent systeem van deze U1 piano is in de fabriek al ingebouwd. Hiermee kunt u ervoor kiezen om met een hoofdtelefoon op te spelen. De hamers van het klavier worden vlak voor het aanraken van de snaar tegengehouden, zodat er geen klank uit de piano komt (vandaar de naam ‘Silent’). De aanslag wordt door middel van infrarood sensoren doorgestuurd naar een module met een digitale pianosample ingebouwd, die de klank vervolgens naar de hoofdtelefoon stuurt. Dankzij dit ingenieuze systeem kunt u ook op de late avond naar hartenlust spelen, zonder rekening te hoeven houden met eventuele buren of slapende huisgenoten. En omdat het een origineel Yamaha systeem is, lijkt de klank uit uw hoofdtelefoon sprekend op die van uw piano zelf.

In onze showroom kunnen wij u de verschillende mogelijkheden optimaal demonstreren en kunt u dit mooie instrument zelf bespelen. U bent van harte welkom!

4.7/51918
7795.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek