Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Yamaha YU1S PE messing silent piano (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Yamaha YU1S PE messing silent piano (tweedehands)

De Yamaha YU1S PE messing silent piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Yamaha YU1S PE messing silent piano

Andere producten van Yamaha

Lees meer over de Yamaha YU1S PE messing silent piano (tweedehands)

De hoogte van deze YU1S piano is hetzelfde als van de Yamaha U1. Het verschil is dat de YU1 piano niet alleen duurzamer is, maar ook mooier klinkt. Dit komt doordat Yamaha materialen van betere kwaliteit gebruikte en door de inzet en persoonlijke aandacht van Yamaha’s beste pianotechnici. Daar waar speciale aandacht nodig is, worden deze piano’s in Hamamatsu, Japan met de hand gebouwd. Dit alles maakt dat de YU1S tot de exclusieve pianolijn van Yamaha behoort.

Technisch in topconditie

Technisch is deze Yamaha YUS in topconditie gebracht door onze ervaren pianotechnici. Voor de komende 40 jaar heeft u hier een prima piano aan. U betaalt slechts 40% van de huidige nieuwprijs voor een piano die misschien wel mooier klinkt dan een nieuw exemplaar.

Origineel Silent Systeem

Dit exemplaar is uitgerust met een origineel Yamaha Silent systeem. Het voordeel van een origineel systeem is dat het gesampelde instrument een echte Yamaha concertvleugel is. Hierdoor benadert de digitale klank meer het geluid, dat uit uw piano komt, dan bij een 'aftermarket' systeem. Zo kunt u zowel akoestisch als digitaal genieten van de hoogwaardige kwaliteit die Yamaha te bieden heeft. 

 

4.7/51918
5995.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek