Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Zimmermann 111 WH piano (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Zimmermann 111 WH piano (tweedehands)

De Zimmermann 111 WH piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Zimmermann 111 WH messing piano

Lees meer over de Zimmermann 111 WH piano (tweedehands)

Zimmermann piano's zijn sinds de overname door de Bechstein Gruppe enorm in kwaliteit vooruit gegaan. Het eveneens beroemde merk Feurich maakte voor een korte periode ook deel van deze groep en zo komt het dat deze piano een frame bevat, dat van Feurich afkomstig is. Daarnaast is deze piano nog in het Duitse Seifhennersdorf gebouwd. Hier was de bouwkwaliteit vele malen hoger dan bij nieuw geproduceerde instrumenten, die uit China afkomstig zijn. Deze kwaliteit wordt nog eens bekrachtigd door de aanwezigheid van een degelijk Renner meganiek. Een uniek instrument in deze prijsklasse.

Een stralend instrument

Het formaat mag met een hoogte van slechts 111 cm relatief klein zijn; de klank van deze piano mag gerust groots genoemd worden. Het uiterlijk is klassiek en toch strak, door subtiel af te wijken van normale pianomeubels. Het meubel is tevens opnieuw gespoten in een mat witte afwerking, wat dit mooie instrument extra doet stralen.

Typische Duitse klank

Klanktechnisch is het typische Duitse pianokarakter goed te horen. Met het Renner mechaniek kunt u als pianist de klankdynamiek helemaal besturen zoals u het aangeeft. Juist dit geeft de pianist het speelplezier en de beleving van de emotie die essentieel is bij pianospelen. 

Al met al is dit instrument in topconditie en kan het zeker weer een generatie lang met veel plezier bespeeld worden. Kom gerust langs in onze showroom om deze Zimmermann piano op uw gemak uit te proberen. De koffie staat voor u klaar.

4.7/51918
3495.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek