Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Rippen Concerto piano (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Rippen Concerto piano (tweedehands)

De Rippen Concerto piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Rippen Concerto messing piano

Andere producten van Rippen

Lees meer over de Rippen Concerto piano (tweedehands)

Rippen piano's zijn producten van Nederlandse bodem. In de fabriek in Ede bouwde Rippen enorm veel betaalbare piano's van goede kwaliteit. Rippen is altijd een innovatief bedrijf geweest en is de uitvinder van de gelaagde zangbodem, waardoor deze minder snel scheurt.

Deze Rippen Concerto is een uitstekende studiepiano, die garant staat voor vele jaren speelplezier. De piano heeft een ronde klank met een heldere aanspraak en speelt soepel. Zoals al onze piano's is deze piano vakkundig gereguleerd en geïntoneerd door onze pianotechnici.

Het meubel heeft een mat witte afwerking en is in zeer goede conditie. Hierdoor zal dit instrument zeker niet misstaan in uw interieur.

Het merk Rippen in vogelvlucht

Het bedrijf werd in 1937 opgericht door de Hagenaar Johan Jacob Rippen en ontwikkelde naast traditionele piano’s ook afwijkende, eigenzinnige modellen. Rippen boekte hiermee succes en om aan de groeiende vraag naar piano’s te kunnen voldoen, werd er een nieuwe fabriek in Ede gebouwd. Het bedrijf werd met name in het buitenland bekend, vooral in Duitsland, Frankrijk en Zweden.

In 1950 presenteerde Rippen zijn eerste vleugel, die een aantal bijzondere eigenschappen had. Het instrument was rechtsnarig en het gietijzeren frame en de houten kast waren vervangen door een lichtgewicht constructie van een aluminiumlegering.

4.7/51918
2895.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek