Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

W. Hoffmann 115 piano (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp W. Hoffmann 115 piano (tweedehands)

De W. Hoffmann 115 piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de W. Hoffmann 115 WH messing piano

Lees meer over de W. Hoffmann 115 piano (tweedehands)

Deze W. Hoffmann witte piano is een mooie piano uit de lagere prijsklasse, maar met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De piano klinkt erg fijn; net zoals bij de meeste piano’s uit Europese productie is de klank warm en vol. Europese piano’s worden namelijk meestal gemaakt met de gedachte dat de piano op een wat hardere vloer komt te staan. Wanneer een piano op een harde vloer komt te staan is het belangrijk dat de klank van zichzelf al warm is, anders bestaat de kans dat de piano erg schel gaat klinken. Ook is de speelgevoel goed, de speelaard (hoe het bespelen van de toetsen voelt) is licht en het mechaniek loopt soepel.

Revisie in de werkplaats

De witte piano is helemaal nagekeken in onze werkplaats met pianotechnici waardoor we u kunnen garanderen dat deze piano weer jaren speelplezier kan verzorgen. In de werkplaats wordt bijvoorbeeld het pianomechaniek nagekeken. Ook heeft de W. Hoffmann piano net een nieuw jasje van witte verf gekregen in onze werkplaats waardoor de buitenkant van de piano er weer helemaal piekfijn uitziet en zeker niet zal misstaan in uw interieur.

Geschiedenis van het merk W. Hoffmann

Rond 1890 richtte Wilhelmina Hoffmann in Berlijn het pianobouwbedrijf W. Hoffmann op. Mevrouw Hoffmann kreeg al snel erkenning voor haar werk, al in 1902 kreeg zij een eervolle vermelding en een gouden medaille na het presenteren van haar piano’s op tentoonstellingen in Berlijn. Na een korte periode stil te hebben gestaan in de tweede wereldoorlog, werd de productie in 1945 weer opgepakt in Langlau, Duitsland. Hier werden W. Hoffmann piano's een tijd gebouwd onder supervisie van het topmerk Feurich.

4.7/51918
3495.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek