Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Yamaha UX PE messing piano (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Yamaha UX PE messing piano (tweedehands)

De Yamaha UX PE messing piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Yamaha UX PE messing piano

Andere producten van Yamaha

Lees meer over de Yamaha UX PE messing piano (tweedehands)

Deze relatief jong gebruikte, handgemaakte Yamaha piano is een zeldzaam mooi instrument. Niet alleen is deze Yamaha piano breed inzetbaar voor alle stijlen muziek, maar door de concerthoogte van 131 cm klinkt zij net zo mooi als een gemiddelde salonvleugel. De handgemaakte serie van Yamaha heeft de naam ‘exclusive’ meegekregen en maakt deel uit van de bovenste range piano’s die Yamaha produceert. Bij de kenners is dit model piano befaamd. Een piano kopen die inspireert? Dan is deze warm en vol klinkende Yamaha piano mogelijk de piano waar u naar op zoek bent.

Exclusieve serie

De Yamaha UX serie is geproduceerd in Japan van 1975 tot 1980. Deze kwaliteitspiano behoort tot de meest exclusieve serie die Yamaha bouwt. Betere hamerkoppen, zangbodem en de zorg tijdens de productie zorgen voor het onderscheidend vermogen van deze pianoserie. Door de 131 cm hoogte van deze Yamaha UX genereert met name de baskant een krachtige diepe klank. Zowel een grotere zangbodem als de extra lengte van de snaren zorgen namelijk voor meer massa en dus meer diepte en klankkleur. Niet alleen de hoogte, maar de combinatie met de perfect gebalanceerde speelaard zorgen voor de ultieme speelbeleving.

In topconditie

Elke Yamaha piano klinkt weer anders, daarom heeft Oostendorp altijd een ruime selectie Yamaha piano’s ter vergelijking staan. Hoewel er veel keuze op de markt is aan Yamaha piano’s, is het van belang dat u wel de piano kiest die technisch in goede staat verkeert. De Yamaha piano’s die wij aanbieden, zijn alleen van de beste kwaliteit. Zowel de klank en gelijkmatigheid daarvan, alsook de gelijkmatige speelaard. Dit is mogelijk gemaakt door onze gecertificeerde pianotechnici. Onze poetsafdeling zorgt ervoor dat deze piano straks als nieuw in uw huiskamer staat te blinken. Wij nodigen u uit om deze mooie Yamaha UX piano persoonlijk te ervaren in onze showroom in Wezep.

4.7/51918
4995.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek