Beide showrooms zijn ook op Tweede Pinksterdag (maandag 29 mei) geopend!


Yamaha YU11 SH2 PE messing silent piano

De Yamaha YU11 SH2 is een prachtig vormgegeven en hoogwaardige piano die indruk zal maken op elke muzikant. Dit instrument is ontworpen met de beste materialen en technologieën om een uitzonderlijke geluidskwaliteit en speelervaring te bieden. De YU11 SH2 is voorzien van een prachtige, glanzende afwerking en een stijlvolle uitstraling die perfect past bij elk interieur. De piano is gemaakt van hoogwaardig hout en is gebouwd met behulp van de meest geavanceerde technieken, wat resulteert in een duurzaam en betrouwbaar instrument. De Yamaha YU11 SH2 is uitgerust met het beroemde Yamaha SH2 Silent Piano-systeem, dat het mogelijk maakt om met een koptelefoon te spelen en te oefenen zonder anderen te storen. Dit systeem biedt ook de mogelijkheid om het geluid van de piano te versterken of te dempen, zodat u kunt genieten van de perfecte geluidservaring, ongeacht waar u bent. Naast de geweldige geluidskwaliteit biedt de Yamaha YU11 SH2 ook een ongeëvenaarde speelervaring. Het toetsenbord is perfect gebalanceerd en reageert precies zoals u zou verwachten van een Yamaha piano. Het pedaal biedt een natuurlijk gevoel en respons, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw muziek met precisie en gevoel uit te drukken.

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 11.995,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

> Meer informatie

Yamaha

Torakusu Yamaha

Torakusu Yamaha werd geboren in 1851 in Japan. Hij had grote interesse in techniek en studeerde voor uurwerkmaker. Hij kwam echter te werken bij een werktuigbouwbedrijf en werd in 1887 toevallig gevraagd om een Amerikaans harmonium, een soort orgeltje, te repareren. Torakusu Yamaha raakte zo gefascineerd door het instrument dat hij er zelf een besloot te bouwen. Vervolgens richtte hij in 1889 de Yamaha Organ Manufacturing Company op, een bedrijf wat snel groeide in productie en kennis. Tegen 1907 produceerde de fabrieken in Hamamatsu al 600 piano’s, 8000 harmoniums en 13.000 violen per jaar.

Grootste instrumentenbouwer

Toen Torakusu in 1916 overleed had het bedrijf al vele prijzen gewonnen voor de muziekinstrumenten. De oorlogsjaren waren lastig voor Yamaha; er werd tot 1947 geëist dat de fabrieken vliegtuigonderdelen produceerden. Na de oorlogen is Yamaha begonnen met het exporteren van instrumenten naar Amerika en is de groei zeer hard gegaan. Tegenwoordig is Yamaha de grootste instrumentenbouwer met een productie van 130.000 piano’s per jaar.

Lees meer over Yamaha

Meer Informatie

Onderhoud dat is gedaan aan deze Yamaha YU11 SH2

De werkzaamheden die de pianotechnici verrichten bevorderen de duurzaamheid, klank en speelbaarheid van de piano met als doel het speelplezier voor de pianist te optimaliseren. Elke tweedehands piano die bij ons binnenkomt gaat eerst naar de werkplaats. Welk onderhoud heeft deze Yamaha piano gehad?

  • Het meubel is natuurlijk tweedehands, maar we begrijpen heel goed dat zo’n meubelstuk uw kamer moet aanvullen en er zo mooi mogelijk uit moet zien. Onze afdeling meubelherstel besteedt aan elke piano een aantal dagen werk, zodat de lak van het meubel er zo goed mogelijk uitziet. Daarnaast zijn de messingkleurige onderdelen weer als nieuw gepolijst, zoals de scharnieren, wielen en pedalen.
  • Het klavier en mechaniek zijn afgeregeld, wat inhoudt dat alle duizenden onderdelen en stelschroeven op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor speelt elke toets weer zo gelijkmatig mogelijk, wat uw speelplezier positief beïnvloedt.
  • Het klavier is ook gereinigd en gepolijst, waarmee de toetsen van aanslag worden ontdaan. Zo zijn ze weer als niet, en het is ook ter bevordering van hygiëne en het speelgevoel. 
  • De speeltafel is gereinigd. De stiften geleiden de toetsen en zijn in de werkplaats voorzien van een gladde filmlaag. Hierdoor wordt de wrijving verminderd en de soepelheid van het spelen bevorderd.
  • Deze tweedehands piano is gestemd en geïntoneerd, zodat elke toon zuiver klinkt (door het stemmen) en hetzelfde klankvolume heeft.

Ervaar de Yamaha YU11 SH2

De tweedehands Yamaha YU11 Universal staat speelklaar opgesteld in onze showroom. U heeft hier de rust om het model uitgebreid te spelen en te vergelijken met de vele andere modellen die wij hebben staan. Ook zijn onze specialisten aanwezig voor eventuele vragen en meer informatie. U bent van harte welkom!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Bouwjaar 2018
Diepte 61,0 cm
Breedte 152,0 cm
Hoogte 121,0 cm
Productstatus Tweedehands
Opgesteld in Wezep ja
Merk Yamaha
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Mechaniek Yamaha
Bevat silentsysteem ja
Beslag messing
Artikelcode P044881-6476683