Beide showrooms zijn ook op Tweede Pinksterdag (maandag 29 mei) geopend!


Yamaha YUS PE messing piano

Deze tweedehands Yamaha YUS is een hoogglans piano met messing afwerking. De Yamaha YUS serie is een van de meest karateristieke modellen uit de stal van Yamaha met een geweldige betrouwbaarheid. De YUS piano's zijn het grotere broertje van de piano's uit de U-serie. Geweldig voor mensen die beschikken over een kleinere ruimte maar niet willen inleveren op geluid en speelbaarheid.

Het is bij deze piano mogelijk om een silent systeem in te bouwen. Zo kunt u altijd en op elk tijdstip pianospelen zodat u nooit meer uw piano hoeft te laten staan wanneer u in een muzikale stemming bent of de inspiratie plots toeslaat.

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 5.995,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

> Meer informatie

Meer Informatie

Onderhoud aan deze piano

Deze tweedehands Yamaha YUS PE is in onze werkplaats geweest voor onderhoud. De pianotechnici zorgen ervoor dat de piano weer optimaal speelt voor u als pianist. Welk onderhoud hebben zij allemaal verricht?

  • Het meubel is natuurlijk tweedehands, maar we begrijpen heel goed dat zo’n meubelstuk uw kamer moet aanvullen en er zo mooi mogelijk uit moet zien. Onze afdeling meubelherstel besteedt aan elke piano een aantal dagen werk, zodat de lak van het meubel er zo goed mogelijk uitziet. Daarnaast zijn de messingkleurige onderdelen weer als nieuw gepolijst, zoals de scharnieren, wielen en pedalen. 
  • Het klavier en mechaniek zijn afgeregeld, wat inhoudt dat alle duizenden onderdelen en stelschroeven op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor speelt elke toets weer zo gelijkmatig mogelijk, wat uw speelplezier positief beïnvloedt.
  • Het klavier is ook gereinigd en gepolijst, waarmee de toetsen van aanslag worden ontdaan. Zo zijn ze weer als niet, en het is ook ter bevordering van hygiëne en het speelgevoel. 
  • De speeltafel is gereinigd. De stiften geleiden de toetsen en zijn in de werkplaats voorzien van een gladde filmlaag. Hierdoor wordt de wrijving verminderd en de soepelheid van het spelen bevorderd.
  • Deze tweedehands piano is gestemd en geïntoneerd, zodat elke toon zuiver klinkt (door het stemmen) en hetzelfde klankvolume heeft.
Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Bouwjaar 1982
Diepte 61,2 cm
Breedte 150,5 cm
Hoogte 120,5 cm
Productstatus Tweedehands
Opgesteld in Wezep ja
Merk Yamaha
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Mechaniek Yamaha
Bevat silentsysteem nee
Inbouw silentsysteem mogelijk ja
Schoothoogte 60,0 cm
Beslag messing
Artikelcode P005833-3485432