Ontvang tot wel 30% korting op verschillende producten tijdens de voorjaarsactie!


Yamaha YUS1 PE messing piano

Deze tweedehands Yamaha YUS1 is een combinatie van kwalitatieve klanken in een compacte kast. De snaren en hamers zijn van hetzelfde kaliber als die van Yamaha’s top-of-the-bill SU7. In vergelijking met de Yamaha U1 zijn de tonen warmer en helderder. En de piano heeft dubbele wieltjes voor extra stabiliteit en flexibiliteit.

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 8.995,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 180,00 per maand
Yamaha

Torakusu Yamaha

Torakusu Yamaha werd geboren in 1851 in Japan. Hij had grote interesse in techniek en studeerde voor uurwerkmaker. Hij kwam echter te werken bij een werktuigbouwbedrijf en werd in 1887 toevallig gevraagd om een Amerikaans harmonium, een soort orgeltje, te repareren. Torakusu Yamaha raakte zo gefascineerd door het instrument dat hij er zelf een besloot te bouwen. Vervolgens richtte hij in 1889 de Yamaha Organ Manufacturing Company op, een bedrijf wat snel groeide in productie en kennis. Tegen 1907 produceerde de fabrieken in Hamamatsu al 600 piano’s, 8000 harmoniums en 13.000 violen per jaar.

Grootste instrumentenbouwer

Toen Torakusu in 1916 overleed had het bedrijf al vele prijzen gewonnen voor de muziekinstrumenten. De oorlogsjaren waren lastig voor Yamaha; er werd tot 1947 geëist dat de fabrieken vliegtuigonderdelen produceerden. Na de oorlogen is Yamaha begonnen met het exporteren van instrumenten naar Amerika en is de groei zeer hard gegaan. Tegenwoordig is Yamaha de grootste instrumentenbouwer met een productie van 130.000 piano’s per jaar.

Lees meer over Yamaha

Meer Informatie

Onderhoud aan deze piano

Deze tweedehands piano van Yamaha is in onze werkplaats geweest voor onderhoud. De pianotechnici zorgen ervoor dat de piano weer optimaal speelt voor u als pianist. Welk onderhoud hebben zij allemaal verricht?

  • Het meubel is natuurlijk tweedehands, maar we begrijpen heel goed dat zo’n meubelstuk uw kamer moet aanvullen en er zo mooi mogelijk uit moet zien. Onze afdeling meubelherstel besteedt aan elke piano een aantal dagen werk, zodat de lak van het meubel er zo goed mogelijk uitziet. Daarnaast zijn de messingkleurige onderdelen weer als nieuw gepolijst, zoals de scharnieren, wielen en pedalen. 
  • Het klavier en mechaniek zijn afgeregeld, wat inhoudt dat alle duizenden onderdelen en stelschroeven op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor speelt elke toets weer zo gelijkmatig mogelijk, wat uw speelplezier positief beïnvloedt.
  • Het klavier is ook gereinigd en gepolijst, waarmee de toetsen van aanslag worden ontdaan. Zo zijn ze weer als niet, en het is ook ter bevordering van hygiëne en het speelgevoel. 
  • De speeltafel is gereinigd. De stiften geleiden de toetsen en zijn in de werkplaats voorzien van een gladde filmlaag. Hierdoor wordt de wrijving verminderd en de soepelheid van het spelen bevorderd.
  • Deze tweedehands piano is gestemd en geïntoneerd, zodat elke toon zuiver klinkt (door het stemmen) en hetzelfde klankvolume heeft.

Verschil met YUS3 en YUS5

Wilt u graag net wat meer mogelijkheden? Deze nieuwe modellen, Yamaha YUS3 en YUS5, maken ook onderdeel uit van de YUS-serie. Deze piano’s hebben allebei een sostenuto pedaal en een grotere kast waardoor de klanken voller overkomen.

Voor meer informatie over Yamaha-piano’s bereikt u ons telefonisch op 038 - 376 2954 en via de mail naar [email protected]. Of kom naar de showroom! Plan hier uw bezoek.

Probeer deze Yamaha zelf!

Deze tweedehands Yamaha YUS1 SG staat speelklaar voor u opgesteld in onze showroom. U kunt hier deze silent piano bekijken en bespelen. Onze deskundigen zijn aanwezig om te helpen waar nodig. U bent van harte welkom!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Huurbedrag p/mnd € 180,00
Opgesteld in Hilversum nee
Bouwjaar 2005
Diepte 62,0 cm
Breedte 152,0 cm
Hoogte 121,0 cm
Productstatus Tweedehands
Opgesteld in Wezep ja
Merk Yamaha
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Mechaniek Yamaha
Bevat silentsysteem nee
Inbouw silentsysteem mogelijk ja
Schoothoogte 61,0 cm
Beslag messing
Artikelcode P005835-6341659