page-loader-icon

Rippen Cantabile PE messing piano

Deze Rippen piano zal uitstekend dienst doen als studiepiano. De Rippen Cantabile is namelijk een mooie compacte piano met klassieke hoogglans zwarte afwerking voor leuke prijs. De piano speelt erg fijn door de gemiddelde speelaard, dit betekent dat de piano licht aanvoelt aan de vingers.

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 2.795,00

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 57,53 per maand

Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 50,00 per maand

Meer Informatie

Deze Rippen piano zal uitstekend dienst doen als studiepiano. De Rippen Cantabile is namelijk een mooie compacte piano met klassieke hoogglans zwarte afwerking voor leuke prijs. Bovendien is deze piano van degelijke Nederlandse kwaliteit, Rippen is een zeer goed Nederlands pianomerk. De piano speelt erg fijn door de gemiddelde speelaard, dit betekent dat de piano licht aanvoelt aan de vingers. Ook is de piano nagekeken door onze technische dienst waardoor we weer decennia aan speelplezier kunnen garanderen.

De klank van de Rippen Cantabile is vol en warm met een diepe bas. Naast een prettig speelgevoel heeft de piano dus ook zeker een mooi geluid. Ook is de piano uitgerust met een moderator, ook wel een studiepedaal of demper genoemd, welke gebruikt kan worden om het volume van de piano te dempen zodat er altijd geoefend kan worden. Weet je echter nog niet helemaal zeker of je over wil gaan tot aankoop van deze piano of weet je nog niet zeker of dit helemaal de piano voor jou is, dan kun je ook het huren van deze piano overwegen. Deze Rippen piano kun je huren voor €50,- per maand, en als je na een huurperiode toch besluit tot aankoop wordt het huurbedrag in mindering gebracht

Digitale of akoestische piano?

Als je nog beginnende pianist bent is de kans groot dat je ook een digitale piano overweegt. Dit kan nog een lastige keuze zijn, omdat er aardig wat factoren aan verbonden zijn. Zo is het natuurlijk een voordeel dat je op een digitale piano met hoofdtelefoon ongestoord kunt oefenen en dat een digitale piano nauwelijks onderhoud behoeft. Waarom zou je dan nog een akoestische piano kiezen? De digitale piano's van tegenwoordig hebben weliswaar verbluffend goede technieken, maar zullen toch nooit het gevoel of de klank van een echte akoestische piano na kunnen bootsen. Juist het gevoel van een piano is erg belangrijk bij het leren pianospelen, dynamisch (hard en zacht) spelen kun je het best leren op een echte akoestische piano. Ook het geluid van een akoestische piano blijft altijd veel mooier. De kast en de snaren van een akoestische piano resoneren (trillen) bijvoorbeeld mee met het geluid wat de piano produceert en dit zorgt voor een prachtig vol en gelaagd geluid wat niet te vergelijken is met een digitale piano. Daarnaast zijn digitale piano's minder waardevast dan akoestische piano's en gaan digitale piano's minder lang mee.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Diepte 56,00 cm
Breedte 141,00 cm
Hoogte 107,00 cm
Productstatus Tweedehands
Opgesteld in de showroom ja
Merk Rippen
Garantie 5 jaar
Kleur zwart hoogglans
Schoothoogte 59,00
Artikelcode P043187-196500