page-loader-icon

Roland A-49 BK MIDI-controller

Er is geen tekort aan draagbare MIDI keyboard controllers op de markt, maar draagbaarheid staat vaak gelijk aan gedeeltelijke keyboard actie. Er missen vaak essentiële onderdelen wat keyboard spelen leuk maakt. Met de nieuwe Roland A-49 is dat veranderd. Deze lichte, slanke controller is een volledig functionerend keyboard.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 179,00
€ 130,00
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Roland A-49

Er is geen tekort aan draagbare MIDI keyboard controllers op de markt, maar draagbaarheid staat vaak gelijk aan gedeeltelijke keyboard actie. Er missen vaak essentiële onderdelen wat keyboard spelen leuk maakt. Met de nieuwe Roland A-49 is dat veranderd. Deze lichte, slanke controller is een volledig functionerend keyboard. De A-49 is een MIDI keyboard, dat betekent dat er géén ingebouwde samples in het keyboard zitten. U kunt muziek maken met dit instrument door hem aan te sluiten aan uw computer en via muzieksoftware kunt u de samples inladen op uw keyboard.

Kwaliteit, scherpe prijs

Deze nieuwe A-49 zal de standaard doen verhogen van de MIDI controllers. Deze Roland A-49 is verkrijgbaar in witte en zwarte uitvoering. Voor de muzikanten die een simpel, makkelijk te gebruiken MIDI keyboard zoeken, die ook nog eens een zeer hoge kwaliteit bezit, is de A-49 een droom die uitkomt.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 2,57 kg
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Roland
Garantie 3 jaar
Hoogte 23,20 cm
Breedte 86,60 cm
Diepte 13,00 cm
Artikelcode P003476