page-loader-icon

Roland E-A7 keyboard

Met deze tweedehands Roland EA7 Arranger heeft u een voordelig keyboard met een strak en functioneel uiterlijk dat zich precies tussen de BK5 en de BK9 weet te plaatsen. Meer dan 1500 klanken van over de hele wereld zorgen ervoor dat u nooit zonder creativiteit op het podium zult verschijnen.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 845,00

Meer Informatie

Tweedehands Roland E-A7 Arranger

Met de Roland EA7 Arranger weet Roland een voordelig keyboard te maken met een strak en functioneel uiterlijk dat zich precies tussen de BK5 en de BK9 weet te plaatsen. Meer dan 1500 klanken van over de hele wereld zorgen ervoor dat u nooit zonder creativiteit op het podium zult verschijnen. De EA7 heeft uiteraard de uitstekende klanken zoals piano's, orgels, strings aan boord maar beschikt ook over de authentieke geluiden uit Indonesië, India, Vietnam, het Midden-Oosten en Oost-Europa. Over de klankkleuren hoeft u zich bij Roland geen moment zorgen te maken. Die zijn ouderwets goed. Mocht u aan al deze klanken niet genoeg hebben kunt u ze altijd uitbreiden via de WAV Import optie of een echte Sampler. Het is hierdoor mogelijk om zelf klanken of zelfs een achtergrondkoor op te nemen.

Bediening

De Roland EA7 kenmerkt zich door de kenmerkende twee separate schermen. Op het linkerscherm staan de styles en instellingen daarvan. Op het rechterscherm worden de klanken weergegeven. Dit werkt zeer intuïtief en u houdt te allen tijde het overzicht!  De EA7 heeft maar liefst 156 knoppen op het oppervlakte, maar laat u niet gek maken. Ze zijn allemaal zeer goed toepasbaar en stellen u in staat om snel te kunnen werken tijdens het spelen of arrangeren. De gevorderde speler kan met deze hoeveelheid mogelijkheden zijn geluk niet op. De vele sliders, pads en knopjes zorgen voor het gewenste gebruiksgemak, wat een vereiste is bij publieke optredens en verschillende podia.

Microfoon

Door de microfoon input kan u meezingen met al uw nummers. Roland heeft ook een lijst aan prachtige zangeffecten geprogrammeerd zodat uw zang extra mooi in de mix kan klinken. Naast het gebruik van een microfoon kunt u voor 128 MB aan samples inladen. Eigen begeleidingen kunt u creëren middels de Style Composer. De songs die u opneemt worden als WAV-bestand opgeslagen. voor verdere vragen kunt u altijd terecht bij onze specialisten in de showroom. U bent van harte welkom!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 7,80 kg
Diepte 31,80 cm
Breedte 104,50 cm
Hoogte 13,60 cm
Productstatus Tweedehands
Opgesteld in de showroom ja
Merk Roland
Garantie 2 jaar
Kleur zwart
Aantal toetsen 61
Klavier Niet gewogen
Soort display LCD monochroom
Touchscreen nee
Ingebouwde speakers ja
Vermogen 2 x 12W
Polyfonie 128,00
Aantal klanken 1.500,00
Effecten Reverb (8 types), Chorus (8 types), MFX (84 types), Master EQ (6 presets + 1 User Memory), Master C.
Opnamefunctie MIDI en audio
USB-audio ja
Aansluitingen Hoofdtelefoon, Output (L/Mono, R), EXT IN, Input (L/Mono or MIC, R), Pedal (Hold, Expression, Contro
Opslag Intern, USB
Artikelcode P042314-Z2G3529