page-loader-icon

Roland KC-110 keyboardversterker

Neem contact op voor de levertijd.
Roland KC-110 keyboardversterker is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >

Meer Informatie

Roland KC-110 keyboard versterker

Met deze stereo versterker klinken uw keyboard en synthesizer nog beter dan met de meeste ingebouwde speakers. De KC-sterie staat garant voor een goede geluidsoverdracht, zodat uw toetsinstrument goed tot zijn recht komt. 

Hoe werkt deze versterker

De KC-110 is een professionele mobiele keyboardversterker die werkt op slechts 8 AA batterijen. Dankzij de efficiënte versterker heeft u toch tweemaal 15 Watt vermogen tot uw beschikking. Op 8 AA batterijen werkt de versterker ongeveer 7 uur. Zo kunt u niet alleen binnenshuis uw muziek versterken maar ook op straat of tijdens uw vakantie aan het strand. 

Aansluitmogelijkheden

Deze versterker is veelzijdig. Zo kunt u maar liefst drie verschillende instrumenten en/of microfoons aansluiten via de drie stereo kanalen. Tevens is er ee AUX-in ingang via een RCA/Tulp aansluiting en 3.5 mm Mini-jack. De Line-Out uitgang heeft een dubbele 1/4 jack stereo aansluiting. En dit allemaal in een stevige behuizing zodat de KC-110 goed tegen schokken en stoten kan.

Bedieningsgemak KC-110

De KC-110 heeft een aparte volumeknop voor ieder kanaal met een EFX knop waarmee u drie verschillende effecten over de eindmix heen kunt zetten. Deze kunt u tevens bedienen met de footswitch. Uiteraard beschikt deze keyboardversterker ook over een hoofdtelefoonaansluiting, zodat u in stilte kunt repeteren. Tot slot heeft de KC-110 een tweebands equalizer en een volumecontroller voor de eindmix. 

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 8,28 kg
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Roland
Garantie 3 jaar
Hoogte 40,30 cm
Breedte 30,00 cm
Diepte 48,00 cm
Artikelcode P003672