page-loader-icon

Roland KC-200 keyboardversterker

Deze 100-watt versterker is een compacte en betaalbare versterker, die hoofdzakelijk wordt gebruikt voor keyboards en synthesizers. Deze versterker is een van de kleinere versterkers uit de KC-serie en daardoor vooral geschikt voor kleinere optredens.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 474,00
€ 413,00
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

KC-200 100-watt versterker

De Roland KC-200 is onderdeel van de KC-serie. Al jaren is de Roland KC-serie toonaangevend in de keyboardversterkers. Dankzij hun betrouwbare geluid, ingebouwde mixer, veel soorten aansluitingen en lange levensduur zijn ze erg gewild onder keyboardspelers overal ter wereld. De nieuwe lijn in deze serie is helemaal aangepast naar de behoeften van de hedendaagse muzikant. Deze versterker weegt 15 kg en is dus vrij gemakkelijk mee te nemen naar een optreden.

Compact

Deze 100-watt versterker is een compacte en betaalbare versterker, die hoofdzakelijk wordt gebruikt voor keyboards en synthesizers, maar ook voor orgels of andere elektronische instrumenten zijn de versterkers uit de KC-serie uitermate geschikt. Deze versterker is een van de kleinere versterkers uit de KC-serie en daardoor vooral geschikt voor kleinere optredens. Heeft u uw versterker vaak nodig voor grotere optredens, kijk dan naar een van de grote broers van deze Roland KC.

Connectiviteit

De KC-200 biedt de mogelijkheid om vier verschillende instrumenten, een telefoon en/of een microfoon aan te sluiten dankzij de vier line inputs, de AUX input en de XLR input. Ook kan de KC-200 aangesloten worden op een externe subwoofer dankzij de Sub Out Jack. Dankzij een 6.3 mm output sluit u uw versterker gemakkelijk en snel aan op een PA-systeem of monitor.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 15,00 kg
Kleur blauw
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Roland
Garantie 3 jaar
Hoogte 43,50 cm
Breedte 48,00 cm
Diepte 29,50 cm
Artikelcode P043115