page-loader-icon

Roland KC-350 keyboardversterker

Neem contact op voor de levertijd.
Roland KC-350 keyboardversterker is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >

Meer Informatie

Roland KC-350 keyboardversterker

Op zoek naar een versterker of monitor voor uw keyboard en/of stagepiano? De Roland KC-350 is dé perfecte oplossing! Met zijn sublieme geluidskwaliteit, uitgebreide mixmogelijkheden, equalizer en toonregeling is de Roland KC-350 ideaal als monitoroplossing.

Maar liefst vier stereokanalen!

Met de vier kanalen die de KC-350 keyboardversterker bezit, kunt u zelfs een beginnende band aansluiten. De versterker beschikt over een XLR-input, 4 stereo line-inputs, 1 stereo XLR-output en 1 stereo line-output. Doordat u kanaal 4 naar de verschillende outputs door kan sturen kunt u ook uw eigen monitormix samenstellen. Natuurlijk kunt u het volume van elk kanaal apart regelen. Uitermate praktisch!

Sublieme geluidskwaliteit

Een vermogen van 120 Watt zorgt ervoor dat u nooit een tekort aan volume heeft. De Roland KC-350 beschikt over een 12-inch speaker met een horn tweeter van uitstekende kwaliteit. Uw geluid zal onvervormd weergegeven worden, en met de Shape-switch en de 3-bands-equalizer kunt u het geluid naar eigen hand zetten.

Uitbreidingen

De Roland KC-350 keyboardversterker is in zijn eentje al extreem krachtig, maar als u voor de echte stereobeleving gaat of u wil nét iets meer bastonen kunt u de monitor eenvoudig uitbreiden. Met een Roland Stereo Link-kabel kunt u de keyboardversterker aansluiten op een andere keyboardversterker van Roland. Instellingen worden dan automatisch gesynchroniseerd. Via de Subwoofer-output kunt u tevens de Roland KC-350 monitor aansluiten op een externe subwoofer.

Bent u op zoek naar een nog krachtigere keyboardversterker? Vergeet dan ook zeker niet het grotere broertje van de KC-350, de KC-550, te bekijken!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 24,00 kg
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Roland
Garantie 3 jaar
Hoogte 54,60 cm
Breedte 45,70 cm
Diepte 56,00 cm
Artikelcode P003674