page-loader-icon

Roland KC-600 keyboardversterker

Deze 200-watt versterker is een betaalbare versterker van ontzettend goede kwaliteit. Hoofdzakelijk wordt deze versterker gebruikt voor keyboards en synthesizers. Ook voor orgels en andere elektronische instrumenten is deze versterker uit de KC-serie uitermate geschikt.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 734,00
€ 655,00
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

KC-600 200-watt versterker

De Roland KC-600 is onderdeel van de KC-serie. Al jaren is de Roland KC-serie toonaangevend in de keyboardversterkers. Dankzij hun betrouwbare geluid, ingebouwde mixer, veel soorten aansluitingen en lange levensduur zijn ze erg gewild onder keyboardspelers overal ter wereld. De nieuwe lijn in deze serie is helemaal aangepast naar de behoeften van de hedendaagse muzikant. Deze versterker weegt 29 kg.

Veelzijdig

Deze 200-watt versterker is een betaalbare versterker van ontzettend goede kwaliteit. Hoofdzakelijk wordt deze versterker gebruikt voor keyboards en synthesizers. Ook voor orgels en andere elektronische instrumenten is deze versterker uit de KC-serie uitermate geschikt. De KC-600 is een van de grootste versterkers uit de KC-serie en daardoor vooral geschikt voor vrijwel elk optreden. Heeft u uw versterker echter nodig voor echt grote optredens, kijk dan eens naar de KC-990.

Connectiviteit

Dat Roland blijft vernieuwen blijkt wel uit de KC-600. Op deze versterker kunt u tot wel vier instrumenten aansluiten met de vier line inputs. Ook kunt u een microfoon en een telefoon of laptop aansluiten op de XLR en de AUX inputs. Verder bevat de KC-600 de mogelijkheid om de versterker aan te sluiten op een PA door de stereo line- en XLR outputs. Dankzij de ingebouwde equalizer kunt u het geluid volledig naar uw wens uitversterken.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 29,00 kg
Kleur blauw
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Roland
Garantie 3 jaar
Hoogte 59,00 cm
Breedte 59,00 cm
Diepte 44,50 cm
Artikelcode P043118