page-loader-icon

Roland KC-80 keyboardversterker

De KC-80 is een 50-watt versterker met drie line inputs, een aux input en een XLR-input. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld drie instrumenten, een telefoon en/of een microfoon aansluiten.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 369,00
€ 348,00
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

KC-80 50-watt versterker

De Roland KC-80 is onderdeel van de KC-serie. Al jaren is de Roland KC-serie toonaangevend in de keyboardversterkers. Dankzij hun betrouwbare geluid, ingebouwde mixer, veel soorten aansluitingen en lange levensduur zijn ze erg gewild onder keyboardspelers overal ter wereld. De nieuwe lijn in deze serie is helemaal aangepast naar de behoeften van de hedendaagse muzikant. Deze versterker weegt slechts 12.5 kg en is daardoor vrij gemakkelijk mee te nemen naar optredens.

Compact

Deze KC-80 is een compacte versterker die hoofdzakelijk wordt gebruikt voor keyboards en synthesizers, maar ook voor orgels of andere elektronische instrumenten zijn de versterkers uit de KC-serie uitermate geschikt. Deze versterker is de kleinste uit de KC-serie en daardoor vooral geschikt voor studio of thuisgebruik. Heeft u uw versterker vaak nodig voor grotere optredens, kijk dan naar een van de grote broers van deze Roland KC.

Connectiviteit

De KC-80 is een 50-watt versterker met drie line inputs, een aux input en een XLR-input. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld drie instrumenten, een telefoon en/of een microfoon aansluiten. Ook heeft deze versterker de mogelijkheid om aangesloten te worden op een externe subwoofer. Dankzij een 6.3 mm output sluit u uw versterker gemakkelijk en snel aan op een PA-systeem of monitor.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 12,50 kg
Kleur blauw
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Roland
Garantie 3 jaar
Hoogte 41,00 cm
Breedte 42,00 cm
Diepte 30,00 cm
Artikelcode P043114