page-loader-icon

Roland KR-107 M digitale piano

Tweedehands digitale piano: Roland KR-107. Deze 88-toetsen tellende, mahonie kleurige digitale piano is een meer dan uitstekende beginnerspiano. Met één druk op de knop kunt u een verbluffende vleugel binnen handbereik brengen of een hele band activeren. Geniet van de muziekstijlen die dit instrument tot zijn beschikking heeft. Een polyfonie van 128 stemmen zorgt ervoor dat de klanken niet wegvallen terwijl u speelt. 

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 1.795,00

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 36,95 per maand

Meer Informatie

Tweedehands digitale piano: Roland KR-107 

De KR-107 digitale piano bevat de beste Roland functies. Met één druk op de knop kunt u een verbluffende vleugel binnen handbereik brengen of een hele band activeren. Geniet van de muziekstijlen die dit instrument tot zijn beschikking heeft. Een polyfonie van 128 stemmen zorgt ervoor dat de klanken niet wegvallen terwijl u speelt. 

De KR-107 begint met een authentieke en gedetailleerde piano die elke nuance van een echte grand simuleert, inclusief het geluid van de hamers als ze de snaren raken en de geluiden die gemaakt worden als de toetsen worden losgelaten. Ontdek vervolgens de honderden andere geluiden aan boord van de KR-107, inclusief orkestinstrumenten, gitaren, bassen, drumkits en ultrarealistische orgels die gebruik maken van Roland's befaamde tonewheel-modelling-technologie.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Productstatus Tweedehands
Opgesteld in de showroom ja
Merk Roland
Garantie 1 jaar
Kleur bruin
Artikelcode P043227-ZU50563