page-loader-icon

Sebastian Steinwald 126 PWH zilver piano

De Sebastian Steinwald 126 is vergelijkbaar met de 125, maar in een net iets ander jasje gestoken. De scherpe hoeken geven het meubel een strakke en moderne uitstraling. De diepe bas en transparante discant komen ook hier duidelijk naar voren.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 6.295,00
€ 5.295,00
Afspraak Maken

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 108,99 per maand

Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 80,00 per maand
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

De Sebastian Steinwald 126 is vergelijkbaar met de 125, maar in een net iets ander jasje gestoken. De scherpe hoeken geven het meubel een strakke en moderne uitstraling. De diepe bas en transparante discant komen ook hier duidelijk naar voren. De toetsaanslag is licht, het meubel is sierlijk en u kunt ook nog kiezen uit verschillende uitvoeringen. De piano is namelijk leverbaar in zwart hoogglans met messing of zilver beslag en in wit hoogglans met zilver beslag. Dit is de kleur van de scharnieren, wieltjes en pedalen. Tevens zijn alle Sebastian Steinwald piano's standaard uitgerust met een slow fall klavierklep.

Lage prijs

Doordat wij onze Sebastian Steinwald piano’s en vleugels rechtstreeks bij de fabrikant zelf inkopen, kunnen wij u deze instrumenten voor een extra scherpe prijs aanbieden.

Het merk

Sebastian Steinwald is een eigen merk van Oostendorp, waarbij de piano helemaal naar onze specificaties is gebouwd. Het is een proces van jarenlange samenwerking geweest tussen de fabrikant en onze toptechnici, wat geresulteerd heeft in een prachtige lijn piano’s en vleugels.

De klank en speelaard is afgestemd op de wensen van de Nederlander. Omdat men in Nederland meestal een harde vloer heeft, is deze piano uitermate geschikt om daarop te plaatsen voor een ultieme klankweergave. Door het gebruik van o.a. Duitse FFW vilt topkwaliteit hamerkoppen is de klank romantisch en intiem, zonder dat dit ten koste gaat van een sprankelend heldere klank. Op een harde vloer ontwikkelt de klank zich vol en warm.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Diepte 60,80 cm
Breedte 153,70 cm
Hoogte 126,00 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Sebastian Steinwald
Garantie 10 jaar
Kleur wit hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Bevat silentsysteem nee
Inbouw silentsysteem mogelijk ja
Schoothoogte 63,00
Beslag zilver
Artikelcode P042404