page-loader-icon

Sebastian Steinwald Estetic PE zilver piano

De Sebastian Steinwald Estetic is echt een excentrieke verschijning. De extra scherpe hoeken, gecombineerd met de RVS look console delen, geven het meubel een strakke en moderne uitstraling.

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 6.195,00
€ 5.175,00

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 106,52 per maand

Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 80,00 per maand

Meer Informatie

De Sebastian Steinwald Estetic is echt een excentrieke verschijning. De extra scherpe hoeken, gecombineerd met de RVS look console delen, geven het meubel een strakke en moderne uitstraling. Daarnaast is de piano voorzien van zilveren beslag. Dit is de kleur van de scharnieren, wieltjes en pedalen. Ook in deze Sebastian Steinwald komen de diepe bassen en warme, transparante discant duidelijk naar voren. Tevens zijn alle Sebastian Steinwald piano's standaard uitgerust met een slow fall klavierklep.

Het merk

Sebastian Steinwald is een eigen merk van Oostendorp, waarbij de piano's helemaal naar onze specificaties zijn gebouwd. Het is een proces van jarenlange samenwerking geweest tussen de fabrikant en onze toptechnici, dat geresulteerd heeft in een prachtige lijn piano’s en vleugels. Dit merk voldoet aan alle kwaliteitseisen die wij als Oostendorp Muziek stellen aan de producten die wij verkopen.

Warme klank

De klank en speelaard is precies afgestemd op de wensen van de Nederlander. Omdat men in Nederland meestal een harde vloer heeft, is deze piano uitermate geschikt om daarop te plaatsen voor een ultieme klankweergave. Door het gebruik van onder andere Duitse FFW vilt topkwaliteit hamerkoppen is de klank romantisch en intiem, zonder dat dit ten koste gaat van een sprankelend heldere klank. Op een harde vloer ontwikkelt de klank zich mede daardoor vol en warm. Bij veel andere piano's komt de klank in een ruimte met harde vloer niet tot zijn recht. Bij de Sebastian Steinwald is dat niet zo, en kunt u genieten van een prachtig geluid. Verder zijn alle piano's van ons eigen merk voorzien van Röslau besnaring, deze besnaring wordt ook veel gebruikt door gerenommeerde pianofabrikanten.

De Sebastian Steinwald Estetic is één van de kleiner modellen in onze serie. Ondanks de compacte afmetingen is de klank erg ruimtelijk en diep. In een grotere kast heeft de klank namelijk meer ruimte om te resoneren.

Scherp geprijsd

Doordat wij onze Sebastian Steinwald piano’s en vleugels rechtstreeks bij de fabrikant inkopen, kunnen wij u deze instrumenten voor een extra scherpe prijs aanbieden.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Diepte 62,50 cm
Breedte 151,00 cm
Hoogte 125,00 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom ja
Merk Sebastian Steinwald
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Bevat silentsysteem nee
Inbouw silentsysteem mogelijk ja
Schoothoogte 65,00
Beslag zilver
Artikelcode P042405