Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Roland GO:MIXER audiomixer voor smartphones

Muziekcentrum Oostendorp Roland GO:MIXER audiomixer voor smartphones
roland-gomixer-audiomixer-voor-smartphones-a.jpg
roland-gomixer-audiomixer-voor-smartphones-b.jpg
roland-gomixer-audiomixer-voor-smartphones-c.jpg
roland-gomixer-audiomixer-voor-smartphones-d.jpg
roland-gomixer-audiomixer-voor-smartphones-e.jpg

Roland GO:MIXER audiomixer voor smartphones

Wil je bij het opnemen van video’s op je smartphone de geluidskwaliteit van je opname naar een hoger niveau tillen? Dan is de Roland GOMIXER dé ideale oplossing! Naast de mogelijkheid om een externe microfoon aan te sluiten kun je met de GO:MIXER ook op een zeer eenvoudige wijze een stereo-instrument én een gitaar (akoestisch, elektrisch of bas) aansluiten. Verder beschikt de Roland GOMIXER ook over een line in, dus mocht je nog een backing track willen afspelen, dan kan dat óók nog.

Compact in zijn formaat, groots in aantal toepassingen!

Met een formaat dat gerust in je handpalm past hoef je de Roland GO:MIXER audiomixer absoluut niet achter te laten als je een gebrek aan ruimte hebt. Je kan de Roland GO:MIXER daardoor gebruiken bij elke denkbare toepassing: bijvoorbeeld het opnemen van je eigen nummers met een videoclip, of bij het opnemen van je vlogs, reviews en meer.

Direct audio van hoge kwaliteit opnemen bij je video’s

Het voordeel van een audiomixer ten opzichte van de geïntegreerde microfoon is dat je met de Roland GO:MIXER beschikt over een hoogwaardige stereo-opname van studiokwaliteit, in tegenstelling tot de veelal slechte, mono-microfoon in je smartphone. Bovendien hoef je met de Roland GO:MIXER opgenomen geluid niet na te synchroniseren met je beeldmateriaal: doordat je hem direct aansluit op je iOS- of Androidapparaat wordt alles meteen goed weggeschreven.

Plug&Play - inclusief bijbehorende kabels

De Roland GO:MIXER behoeft geen batterijen en wordt geleverd met kabels om de audiomixer te verbinden met je iOS- of Androidapparaat. Je kan dus gelijk filmen!

Let op: de Roland GO:MIXER beschikt niet over een ingebouwde microfoon. Om spraak of zang op te nemen heeft u dus wel een externe microfoon nodig met een jack-aansluiting.

 
Productspecificaties
Merk
Roland
Artikelcode
P042784
Schrijf een beoordeling of stel een vraag
  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

Leverstatus
(voorraad leverancier)
Beoordeling
levertijd: 2 weken
Wij willen u zo precies mogelijk informeren over de levertijd, maar zijn hierbij afhankelijk van de informatie van onze leverancier. Neem contact met ons op voor meer informatie.
3 jaar garantie
€ 119,79
€ 99,00 (incl. 21% b.t.w.)
4.7/51918
99.00Studio & OpnameOut of stockOostendorp Muziek