Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Yamaha HS7i WH monitor

Muziekcentrum Oostendorp Yamaha HS7i WH monitor

De HS-7i studiomonitor van Yamaha is een compacte monitorspeaker in de HSi-reeks. Yamaha biedt u hiermee een monitor van goede kwaliteit die zo compact is dat u hem bijna overal neer kunt zetten. Ondanks dat het een kleine monitor is, zorgt dit niet voor een smalle, kleine klank. Dit is de witte versie, hij is ook verkrijgbaar in het zwart. Nieuw aan deze monitor zijn de montagemogelijkheden, uw monitor kunt u daardoor overal ophangen.

Yamaha HS7i, compact en groots

Binnen dit prijssegment biedt de HS7i beslist veel waar voor het geld. Met een vermogen van in totaal 95 Watt hoeft u niet bang te zijn dat deze compacte monitor geen power genoeg zou heben. Verder heeft deze kleine krachtpatser een tweeter van 1 inch en een woofer van 6.5 inch. Door deze combinatie worden alle tonen gebalanceerd en op de juiste manier weergegeven. 

Ideale monitor

De neutrale heldere klank laat u horen wat u moet horen, dit maakt de speaker geschikt om uw opname af te mixen. Er ontgaat u geen detail meer! Een monitor is hierin anders dan een 'gewone' speaker. Een monitor geeft de klank van uw muziek namelijk zo echt en letterlijk mogelijk weer. Hierdoor kunt u goed bepalen of de verschillende tonen in de juiste verhouding tot elkaar staan. Bij een gewone speaker is dit niet goed te horen, omdat speakers er op gericht zijn om de muziek zo mooi mogelijk weer te geven. Wanneer uw muziek mooi klinkt op een monitor zal dit zeker ook het geval zijn bij een reguliere speaker.

Actief of passief

De Yamaha HS7 is een actieve monitor. Dit betekent dat een versterker reeds aanwezig is en u, nadat u de monitor heeft aangesloten, meteen uw muziek kunt afspelen en beluisteren. Bij passieve monitoren moet u de monitor eerst aansluiten aan een versterker voordat u uw muziek kunt beluisteren. Belangrijk is dan ook dat de versterker en de monitor de juiste verhouding hebben, bij een actieve heeft u daar geen last van.

Productspecificaties
Merk
Yamaha
Gewicht
± 8,70 (kilogram)
Verpakt gewicht
± 10,90 (kilogram)
Afmetingen
21,0 x 28,4 x 33,2 (cm)
Uitvoering
white
Kleurcode
WH
Artikelcode
P042660
Schrijf een beoordeling of stel een vraag
  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

Leverstatus
(voorraad leverancier)
Beoordeling
levertijd: 8 werkdagen
Wij willen u zo precies mogelijk informeren over de levertijd, maar zijn hierbij afhankelijk van de informatie van onze leverancier. Neem contact met ons op voor meer informatie.
3 jaar garantie
€ 315,00
€ 275,00 (incl. 21% b.t.w.)
4.7/51918
275.00Studio & OpnameOut of stockOostendorp Muziek