Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Yamaha HS8i BK monitor

Muziekcentrum Oostendorp Yamaha HS8i BK monitor

De Yamaha HS8i moet als opvolger van de HS80M van goede huize komen om zijn illustere voorganger te overtreffen. Het is Yamaha gelukt om met deze monitor de vorige te overtreffen. Deze monitor heeft namelijk een ontzettend gedetailleerde klank en is daarom ideaal om in de studio te gebruiken. Om het rendement van de HS8i te verhogen, bevat deze monitor geen magnetisch afgeschermde constructie meer. Bovendien is dit tegenwoordig overbodig geworden. Dit is de zwarte versie, de monitor is ook leverbaar in het wit.

Groot vermogen

Deze monitor van Yamaha geeft u genoeg vermogen voor in uw studio, maar liefst 120 watt. Bovendien zorgt de woofer van 8 inch ervoor dat de bas uit uw muziek op een natuurlijke en gedetailleerde manier klinkt. De tweeter heeft een diameter van 1 inch. 

Detailrijke klank

De neutrale heldere klank laat u precies horen wat u moet horen, dit maakt de speaker geschikt om uw opname af te mixen. Er ontgaat u geen detail meer! Een monitor is hierin anders dan een 'gewone' speaker. Een monitor geeft de klank van uw muziek namelijk zo echt en letterlijk mogelijk weer. Hierdoor kunt u goed bepalen of de verschillende tonen in de juiste verhouding tot elkaar staan. Bij een gewone speaker is dit niet goed te horen, omdat speakers er op gericht zijn om de muziek zo mooi mogelijk weer te geven. Wanneer uw muziek mooi klinkt op een monitor zal dit zeker ook het geval zijn bij een reguliere speaker.

Actief of passief

De Yamaha HS8i is een actieve monitor. Dit betekent dat een versterker reeds aanwezig is en u, nadat u de monitor heeft aangesloten, meteen uw muziek kunt afspelen en beluisteren. Bij passieve monitoren moet u de monitor eerst aansluiten aan een versterker voordat u uw muziek kunt beluisteren. Belangrijk is dan ook dat de versterker en de monitor de juiste verhouding hebben, bij een actieve heeft u daar geen last van.

Productspecificaties
Merk
Yamaha
Gewicht
± 10,70 (kilogram)
Verpakt gewicht
± 11,20 (kilogram)
Afmetingen
25,0 x 33,4 x 39,0 (cm)
Uitvoering
black
Kleurcode
BK
Artikelcode
P042661
Schrijf een beoordeling of stel een vraag
  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

Leverstatus
(voorraad leverancier)
Beoordeling
levertijd: 9 werkdagen
Wij willen u zo precies mogelijk informeren over de levertijd, maar zijn hierbij afhankelijk van de informatie van onze leverancier. Neem contact met ons op voor meer informatie.
3 jaar garantie
€ 424,00
€ 361,00 (incl. 21% b.t.w.)
4.7/51918
361.00Studio & OpnameOut of stockOostendorp Muziek