Beide showrooms zijn ook op Tweede Pinksterdag (maandag 29 mei) geopend!


Roland RD-800 stagepiano

De RD-800 behoort tot de nieuwste generatie en heeft een strak en modern ontwerp. Het biedt een betere klankkwaliteit, een aangenamere feel en meer veelzijdigheid dan ooit tevoren. Het aantal hoogwaardige pianoklanken is uitgebreider en krachtiger dan ooit, en het 88-toetsen tellende klavier maakt gebruik van de nieuwste hammer action-technologie voor een sublieme gewogen touch.

Daarnaast is er een uitgebreide selectie van authentieke vintage elektrische piano's, orgels, synthesizers en vele andere professionele klanken beschikbaar om uw live-performances naar een hoger niveau te tillen. Het bedienen van de stagepiano tijdens een optreden verloopt moeiteloos dankzij de ultra-intuïtieve interface, die gebruikmaakt van een kleurenscherm, een uitgebreid scala aan speciale knoppen en de nieuwe Tone Color-functie, waarmee u met één enkele knop ingrijpende klankmanipulaties kunt uitvoeren.

Let op. De Entrada SKT-400 standaard op bijgevoegde foto's wordt niet meegeleverd.
Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 1.495,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Ja, mogelijk
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

> Meer informatie

beleef
Roland RD-800 stagepiano
Bekijk de video

Meer Informatie

Roland RD-800 Stagepiano P040204-A0G2472

De Roland RD-serie heeft zich al lang geleden bewezen als een onmisbare keuze voor podium- en thuisgebruik in de muziekwereld. De nieuwste toevoeging aan deze serie, de RD-800, overtreft zijn voorgangers met een selectie van top-pianoklanken en het baanbrekende PHA-4 Concert Keyboard. Met meer dan 1100 ingebouwde klanken is de RD-800 geschikt voor elke muziekstijl en de 200 live sets bieden ondersteuning voor live optredens. Hoewel de vertrouwde functies behouden zijn gebleven, is de kwaliteit van deze nieuwe stagepiano aanzienlijk verbeterd.

Het klavier van de RD-800

Met de vernieuwde hameractie-technologie en de toevoeging van Escapement en Ebony/Ivory Feel op het PHA-4 Concert Keyboard, biedt deze pianotechnologie een geavanceerd speelgevoel dat vergelijkbaar is met een akoestische vleugel. De toetsen reageren nauwkeurig op uw aanslag, waardoor een authentieke speelervaring wordt gecreëerd. Het loslaten van de toetsen wordt bovendien geaccentueerd met een realistische 'klik'.

Befaamde SuperNATURAL klanken


De Roland RD-800 stagepiano bevat ook de populaire SuperNatural klanken en is uitgerust met een nieuwe concertvleugel die afgeleid is van de V-Piano. Bovendien zijn er verschillende nieuwe pianoklanken toegevoegd, waaronder de buffetpiano. Met behulp van de Tone Color-knop kunt u uitgebreide klankmanipulaties toepassen en uw eigen, unieke piano samenstellen met de Individual Note Voicing-functie.

Bedieningsgemak

Met het grote LCD-scherm kunt u snel en gemakkelijk navigeren door de instellingen. Via de verschillende draaiknoppen kunt u bovendien real-time aanpassingen maken aan de EQ, effecten en reverb. Kortom, deze nieuwe stagepiano is absoluut fantastisch!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 28,3 kg
Diepte 36,7 cm
Breedte 140,0 cm
Hoogte 13,8 cm
Productstatus Tweedehands
Opgesteld in Wezep ja
Merk Roland
Garantie 1 jaar
Kleur zwart
Polyfonie 128
Opslag Intern, USB
Aansluitingen Output L/R (jack), Balanced output L/R (XLR), Input (stereo mini jack), pedal (4x), MIDI in, out1, t
USB-audio ja
Opnamefunctie audio
Effecten Modulation FX, Tremolo/Amp Sim., Reverb, Delay, Sympathetic Resonance, 3-band compressor, 5-band dig
Aantal klanken 1.113
Aantal toetsen 88
Toongenerator SuperNATURAL, Virtual Tone Wheel Organ, PCM Sound Generator
Ingebouwde speakers nee
Touchscreen nee
Soort display LCD Kleur
Afsluitbaar nee
Pedalen één
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P040204-A0G2472