Yamaha Reface CS synthesizer

In de Reface serie heeft Yamaha 4 verschillende versies uitgebracht die elk gericht zijn op een ander soort klankgeneratie. De Reface CS is vooral gericht op het maken van echte originele synthesizer sounds, hiermee kunt u compleet unieke sounds maken met meerdere soorten waves, handige controls en vette effecten.

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 299,00

Meer Informatie

Overal muziek kunnen maken zodat u meteen aan de slag kunt wanneer de inspiratie ineens toeslaat? Met de Yamaha Reface is het mogelijk! Deze mini-synthesizer weegt maar 2 kg en heeft een batterijduur van wel 5 uur en heeft zelfs twee speakers aan boord. In het park, op het strand of onderweg - de Reface kun je overal gebruiken om je creativiteit kwijt te kunnen.

Creëer je eigen unieke geluid

De CS Reface heeft een Analog Physical Modeling sound engine waarmee u vette synth geluiden kunt creëren. Het maken van uw sound gaat op een hele gemakkelijke en intuïtieve wijze door de (schuif)knoppen. Zo kunt u onder andere kiezen uit 5 soorten waves: Multi-saw, Pulse, OSC Sync, Ring Mod en FM en verder met andere controls en effecten het geluid helemaal naar smaak aanpassen.

Andere controls

  • LFO, controleer de modulatiesnelheid en intensiteit
  • EG met Attack, Decay, Sustain en Release
  • Filter, kies welke tonen u wilt horen in uw sound
  • Portament, creëer het typische slide geluid van een synth
  • 5 effecten: Wet/Dry, Phaser, Chorus/Flanger

Looper

Nog een hele leuke feature van de Yamaha Reface CS is de Looper. Met deze Looper kunt u stukjes die u speelt opnemen en deze herhalend laten afspelen. Neem bijvoorbeeld eerst een baslijntje op en speel er daarna een melodielijn overheen!

Aansluitingen

Mochten de toetsen u toch te klein zijn, dan kan u via de MIDI-aansluiting eenvoudig een groter klavier aan de Yamaha Reface CP kopppelen. Via USB maakt u verbinding met een computer maar u kan ook gewoon via de line-out uw klanken uitversterken. Voor wie lekker wil jammen zitten er zelfs twee speakers in zodat u altijd muziek kan maken!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Artikelcode P042223-EEVM01058
Gewicht 3,1 kg
Diepte 17,5 cm
Breedte 53,0 cm
Hoogte 6,0 cm
Productstatus Demomodel
Opgesteld in de showroom ja
Merk Yamaha
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Aantal toetsen 37
Klavier Niet gewogen
Soort display geen
Polyfonie 8
Aansluitingen Hoofdtelefoon, Line out (L/MONO, R), Aux input (3.5 mm mini-jack), controlpedaal, MIDI IN/OUT, USB t