Beide showrooms zijn ook op Tweede Pinksterdag (maandag 29 mei) geopend!


Yamaha P-255 B stagepiano

De P-255 biedt ondanks zijn slanke, draagbare ontwerp een volledige set van speelmogelijkheden. Het klavier, de pianovoices en geluidsversterking behoren tot de top in de P-serie van digitale piano's. Of u nu een ervaren speler bent of net begint, u zult genieten van het spelen op dit instrument.

De Yamaha P-255 is een draagbare digitale piano, ook wel bekend als stage piano, die zowel thuis als op het podium uitstekend presteert. Het klavier bestaat uit 88 toetsen met Graded Hammer Ivory Feel toetsen, terwijl de Pure CF Sound Engine zorgt voor een prachtig geluid.

Let op. De Entrada SKT-400 standaard op bijgevoegde foto's wordt niet meegeleverd.

 

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 995,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Ja, mogelijk
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

> Meer informatie

Meer Informatie

 

Authentieke speelervaring

Bij het ontwerp van de Yamaha P-255 is er veel aandacht besteed aan een belangrijk aspect van digitale piano's: het speelgevoel. Yamaha heeft hiervoor de Pure CF Sound Engine ontwikkeld met samples van hun meest hoogwaardige concertvleugels. Hierbij wordt rekening gehouden met de sustain, aanslag, demper en snaarresonantie, wat zorgt voor een authentieke pianoklank. Daarnaast biedt het Graded Hammer klavier met Ivory Touch een natuurlijke speelervaring, waarbij de onderste toetsen zwaarder aanvoelen, net als bij een akoestische piano of vleugel. Dit maakt de P-255 geschikt voor zowel thuisgebruik als op het podium.

Functies van de Yamaha p-255 B

Met het overzichtelijke bedieningspaneel van de Yamaha P255 kunt u gemakkelijk toegang krijgen tot de vele functies van dit digitale pianoinstrument. U kunt hierbij denken aan de selectie van klanken, ritmes, effecten en overige instellingen. Bovendien is het mogelijk om uw pianospel op te nemen via een MIDI- of audiobestand met behulp van de handige USB-poort. De 24 klanken, 10 ritmes en interne effecten worden zeer realistisch weergegeven via de ingebouwde speakers. Dankzij de twee hoofdtelefoonaansluitingen kunt u dag en nacht oefenen zonder anderen te storen. Het is zelfs mogelijk om de P-255 te bedienen met de handige Control App van Yamaha voor iOS.

P-255 voor zowel thuis als op het podium

De Yamaha P-255 is een elegante stage piano die zowel in uw woonkamer als op het podium goed tot zijn recht komt. Het stijlvolle ontwerp van de Yamaha stage piano past mooi bij uw interieur en kan worden uitgebreid tot een home piano met de Yamaha L-255 B standaard en LP-255 B pedalenset.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Meegeleverde accessoires Handleiding, adapter, sustainpedaal, lessenaar
Gewicht 24,4 kg
Diepte 35,1 cm
Breedte 133,3 cm
Hoogte 14,8 cm
Productstatus Tweedehands
Opgesteld in Wezep ja
Merk Yamaha
Garantie 1 jaar
Kleur zwart
Polyfonie 256
Opslag Intern, USB
Aansluitingen Hoofdtelefoon (2x), Sustainpedaal, MIDI in/out, AUX out, pedal unit, USB to DEVICE, USB to HOST, DC
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en Audio
Effecten Reverb (4 types), Effect (4 types)
Omschrijving klanken Grand Piano (4), E. Piano (4), Organ (4), CLV/VIB (4), Others (8)
Aantal klanken 24
Aantal toetsen 88
Toongenerator Pure CF Sound Engine
Vermogen 2 x 15W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display LED
Afsluitbaar nee
Pedalen één
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P040189-EAUY01101