Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Korg MicroKORG vocoder/synthesizer

Muziekcentrum Oostendorp Korg MicroKORG vocoder/synthesizer

De Korg MicroKORG vocoder/synthesizer is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Korg MicroKORG synthesizer

Andere producten van Korg

Lees meer over de Korg MicroKORG vocoder/synthesizer

Korg MicroKORG

De MicroKORG is een instrument dat naast een 8 band vocoder over en synthesizer met 2 Oscillators, een stel geweldige effecten, een arpeggiator en 128 presets beschikt. Heel geschikt voor iedereen die graag een goede geluidskwaliteit wenst zoals performers, producers, computer musici of gewoon voor naast de computer in je home studio. Voorzien van twee audio ingangen om andere instrumenten of Korg producten aan te sluiten en zo extra de filters en effecten te verzorgen.

Vocoder

De vocoder wordt aangestuurd via de meegeleverde condensatormicrofoon, waardoor klassieke vocoding mogelijk is. De zwanenhals-microfoon met enkele populaire vocoder presets zorgt ervoor dat u moeiteloos het beroemde vocoder-effect kunt toepassen op zang of op andere audiosignalen. De line-in zorgt ervoor dat elke externe geluidsbron kan dienen als modulator.

Professionele sound

De Korg MicroKORG is professionele kwaliteit in een compact formaat synthesizer met de bekende en zeer krachtige analoge sound.

Eenvoudig in gebruik

Deze vocoder/synthesizer is zeer eenvoudig in gebruik door de intuïtieve bediening van knoppen en functies.

Retro design

Wat betreft de vormgeving is de MicroKORG een reis terug in de tijd. Dankzij het consequent toegepaste retro-design met nostalgische houten zijpanelen en metalen vintage potmeters ademd dit prachtige instrument authenticiteit uit. Kortom de Korg MicroKORG is een topinstrument voor een mooie prijs en een fantastische aanvulling voor perfomers, producers en musici.

4.7/51918
328.00SynthesizerDiscontinuedOostendorp Muziek