Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Yamaha MOXF8

Muziekcentrum Oostendorp Yamaha MOXF8

De Yamaha MOXF8 is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Yamaha MOXF 8 synthesizer

Andere producten van Yamaha

Lees meer over de Yamaha MOXF8

Productbanners 2

De Yamaha MOXF8 is een nieuwe performance synthesizer van Yamaha met 88 toetsen. Yamaha heeft de MOX-serie geupdate met nieuwe klanken en effecten. Daarnaast is er een optie om extra geheugen in de MOXF8 te installeren, flash memory. Andere belangrijke kenmerken zijn de prachtige klanken die onder andere komen uit de topserie van Yamaha, de Motif XF. Verder heeft u de beschikking over een USB-interface voor uw computer.

Imponerende klanken

Mede dankzij het gebruiken van de klanken van de legendarische Motif XF-serie heeft de MOXF8 ook klanken van topkwaliteit. Bovendien bevat deze performance synthesizer van Yamaha de klanken van 2 topvleugels van Yamaha, de samples van deze vleugels zijn ontzettend rijk en gedetailleerd. De prachtige nuances zullen zelfs de meest veeleisende muzikanten tevreden stellen. De nieuwe MOXF8 heeft 136 extra klanken ten opzichte van zijn voorganger. Deze nieuwe sounds bevatten onder andere orgelklanken, vleugelklanken en nog veel meer. Allemaal van de kwaliteit die we van Yamaha mogen verwachten.

Connectiviteit en mogelijkheden

Deze synthesizer van Yamaha is een echte allround synthesizer die kan worden gebruikt voor live optredens, maar ook in de studio. Via de USB-interface kunt u de MOXF8 gemakkelijk met uw PC of Mac verbinden. Nieuw in deze serie is de mogelijkheid om het geheugen met maximaal 1 Gb uit te breiden. Voorheen was deze luxe voorbehouden aan alleen de Motif XF-serie. Verder biedt de synthesizer vele effecten aan, dit door middel van de geavanceerde VCM-technology. Deze technologie simuleert EQ’s, compressors en nog meer andere effecten. De VCM zorgt er ook voor dat u een microfoon kunt verbinden aan uw synth, om vervolgens mooie effecten aan uw zang toe te voegen.

Realistisch klavier

Yamaha heeft aan deze synthesizer het zogenaamd Graded Hammer Standard action klavier meegegeven. Dit houdt in dat het klavier een natuurlijke en authentieke response heeft bij het bespelen. De lage tonen spelen bijvoorbeeld zwaarder dan de hoge tonen.

4.7/51918
1199.00SynthesizerDiscontinuedOostendorp Muziek