Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Yamaha Reface CP synthesizer

Muziekcentrum Oostendorp Yamaha Reface CP synthesizer
yamaha-reface-cp-synthesizer-a.jpg
yamaha-reface-cp-synthesizer-b.jpg
yamaha-reface-cp-synthesizer-c.jpg

Overal muziek kunnen maken zodat u meteen aan de slag kunt wanneer de inspiratie ineens toeslaat? Met de Yamaha Reface is het mogelijk! Deze mini-synthesizer weegt maar 2 kg en heeft een batterijduur van wel 5 uur en heeft zelfs twee speakers aan boord. In het park, op het strand of onderweg - de Reface kun je overal gebruiken om je creativiteit kwijt te kunnen.

Pure nostalgie in een handzaam en functioneel ontwerp: dat is de Yamaha Reface CP. Deze kleine synthesizer brengt de klassieke CP/Wurlitzer/Rhodes klanken terug in een compact formaat. Altijd en overal kan je nu je favoriete vintage Yamaha klanken bij je hebben met een polyfonie van maar liefst 128!

Yamaha CP

Bent u op zoek naar die echte jaren 80 klank? Dan gaat de Reface CP u misschien wel heel gelukkig maken. De heerlijke klanken van de Yamaha CP80 en nog 4 klassieke e-piano's, zitten verstopt in dit kleine kastje. Daarnaast kunt u de klank ook nog eens helemaal naar smaak aanpassen met de leuke effecten die de Reface CP bevat:

  • Drive
  • Tremoro/Wah
  • Chorus/Phaser
  • D.Delay/A.Delay
  • Reverb

Aansluitingen

Mochten de toetsen u toch te klein zijn, dan kan u via de MIDI-aansluiting eenvoudig een groter klavier aan de Yamaha Reface CP kopppelen. Via USB maakt u verbinding met een computer maar u kan ook gewoon via de line-out uw klanken uitversterken. Voor wie lekker wil jammen zitten er zelfs twee speakers in zodat u altijd muziek kan maken!

Reface CS/DX/CP/YC

In de Reface serie heeft Yamaha 4 verschillende versies uitgebracht die elk gericht zijn op een ander soort klankgeneratie. De Reface CS is vooral gericht op het maken van echte originele synthesizer sounds, hiermee kunt u compleet unieke sounds maken met meerdere soorten waves, handige controls en vette effecten. De CP uitvoering is gewijd aan meerdere iconische e-piano’s uit de jaren 70 en lekkere effecten zoals Drive, Tremoro/Wah en Chorus/Phaser. Met de Reface YC heeft u complete drawbar orgels met rotary speakers tot uw beschikking, met echte drawbars die u kunt bedienen. De Reface DX is gericht op FM synthese waarmee je allerlei sounds kan creëren, van retro jaren 80 tot hypermodern.

Dit product wordt geleverd inclusief adapter.

productbanner refaces

Productspecificaties
Merk
Yamaha
Gewicht
± 1,90 (kilogram)
Afmetingen
53,0 x 17,5 x 6,0 (cm)
Meegeleverde accessoires
stroomkabel, handleiding
Aantal toetsen
37
Klavier
Niet gewogen
Soort display
geen
Polyfonie
128
Aansluitingen
Hoofdtelefoon, Line out (L/MONO, R), Aux input (3.5 mm mini-jack), sustainpedaal, MIDI IN/OUT, USB t
Artikelcode
P042224
Schrijf een beoordeling of stel een vraag
  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

Voorraadstatus
Beoordeling
levertijd: 1e week december
Wij willen u zo precies mogelijk informeren over de levertijd, maar zijn hierbij afhankelijk van de informatie van onze leverancier. Neem contact met ons op voor meer informatie.
3 jaar garantie
€ 396,00
€ 374,00 (incl. 21% b.t.w.)
Voordeelbundels (max 2 per instrument)
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
+ € 29.95(u bespaart € 20,00)
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
+ € 59.95(u bespaart € 19,05)
4.7/51918
374.00SynthesizerOut of stockOostendorp Muziek