Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Korg TRITON Taktile 25 synthesizer

Muziekcentrum Oostendorp Korg TRITON Taktile 25 synthesizer

De Korg TRITON Taktile 25 synthesizer is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Korg TRITON Taktile 25 synthesizer

Andere producten van Korg

Lees meer over de Korg TRITON Taktile 25 synthesizer

De Korg Triton Taktile 25 is een mini USB MIDI Controller gecombineerd met een synthesizer met een aantal indrukwekkende eigenschappen; de Triton Taktile 25 heeft bijvoorbeeld dezelfde semi-gewogen toetsen als de KingKORG en de Krome. De vele features en de gebruiksvriendelijkheid maken deze kleine controller een hele mooie toevoeging aan uw studio.

Kaossilator touchpad

De Korg Triton Taktile 25 heeft behalve het klavier van Krome en KingKORG ook het geliefde Touch Scale element overgenomen van de Korg Kaossilator. Op deze touchpad kunt u met aanrakingen van slechts één vinger melodieën genereren in de toonsoort en hoogte die u wilt. Ook kunt u een arpeggiator met wel 50 ritmes aansturen via de touchpad. Daarnaast kan de touchpad ook gebruikt worden als een muis waarmee u kunt scrollen en klikken.

Sounds van Korg TRITON

De Triton Taktile is niet alleen een controller, maar ook een kleine synthesizer; dit leuke instrument heeft namelijk maar liefst 512 aanvullende klanken van de beroemde Korg Triton. De sounds gaan van e-piano's tot orgels en synths tot strijkers, kortom voor iedere toetsenist wat wils!

Trigger Pads

De Trigger Pads zijn aanslaggevoelig en geven uw performance dynamiek. Ook kunt u alle pads zelf instellen en de Korg Triton Taktile naar smaak inrichten. Zo kunt u uw eigen producties zo complex maken als u zelf wilt.

Makkelijk en snel

Verder heeft het ook de standaard elementen van een USB MIDI controller, zoals de sliders en switches. Korg heeft het zo gemaakt dat u in no-time kunt beginnen met produceren. De Triton Taktile 25 is een prachtige aanvulling waarop u uw creativiteit helemaal kwijt kunt.

4.7/51918
199.00SynthesizerDiscontinuedOostendorp Muziek