Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Yamaha Motif XF6 WH + 40th Anniversary Box

Muziekcentrum Oostendorp Yamaha Motif XF6 WH + 40th Anniversary Box

De Yamaha Motif XF6 WH + 40th Anniversary Box is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Yamaha Motif XF6 WH synthesizer

Andere producten van Yamaha

Lees meer over de Yamaha Motif XF6 WH + 40th Anniversary Box

Yamaha Motif XF6 White

Yamaha bracht 40 jaar geleden de eerste synthesizer op de markt. Om dit te vieren brengen zij de Motif XF6 uit in het wit! Deze frisse nieuwe look staat prachtig op het podium en in de studio. Ter gelegenheid van dit 40 jarig bestaan is bij deze topsynthesizer de 40th Anniversary Box inbegrepen. 

Gratis 40th Anniversary Box

De Motif XF6 Anniversary Box bestaat uit 1024 MB aan flashgeheugen, een kortingsvoucher, 40th logo-sticker, een Message Card en een USB-Stick met 4 GB met extra klanken. U kunt deze box gratis meebestellen als voordeelbundel. 

Motif XF WH klanken

De XF6 zit barstens vol topklanken uit allerlei instrumentgroepen en wereldstreken. Yamaha heeft onder andere de twee Yamaha concertvleugels, CFIII en S6, meegesampled. U kunt kiezen uit vele elektrische piano-, orgel-, gitaar- en blaassounds. Met de User-slots en Performances zet u uw spel helemaal naar uw eigen hand.

FSX-klavier

Het FSX-klavier, met Initial Touch en aftertouch, is weliswaar niet gewogen, maar zorgt toch voor een prettige dosering. Het klavier bestaat, net zoals bij de zwarte uitvoering, uit 61 toetsen.

Motif XF6 effecten

De high-density reverb uit de Yamaha CP4 en Tyros is nu ook ingebouwd in de Motif XF6 white. Deze upgrade bevat 3 nieuwe reverb varianten: HD Hall, HD Room en HD Plate. Deze reverb instellingen zijn uitermate effectief met instrumenten zoals piano, gitaar, koperblazers en strijkers. Er zijn ook nieuwe effecten toegevoegd aan de distortion en amp simulatie secties. De basis parameters zijn hetzelfde als in de bestaande Motifs, maar de nieuwe effecten bieden meer realistische klanken: US Combo, Jazz Combo, US High Gain, British Lead, Multi Efx, Small Stereo, British Combo en British Legend.

VCM-effecten en digitale integratie

De Virtual Circuitry Modeling-effecten uit deze Motif XF6 WH klinken als topklasse studio-plugins. Bovendien zijn de meeste effecten tot in detail te bewerken. De XF6 WH beschikt over de bekende Remote Control-functie, waarmee hij volledig integreert in uw DAW. Hij is compatible met Cubase, Sonar, ProTools, Logic en Digital Performer, waarbij de diverse faders en draaiknoppen de verschillende softwarefuncties besturen. Deze jubileum-Yamaha biedt alles en meer voor de professionele toetsenist van deze tijd. 

4.7/51918
3403.73SynthesizerDiscontinuedOostendorp Muziek