Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Yamaha Reface DX synthesizer

yamaha-reface-dx-synthesizer-a.jpg
yamaha-reface-dx-synthesizer-b.jpg
yamaha-reface-dx-synthesizer-c.jpg
yamaha-reface-dx-synthesizer-d.jpg

Overal muziek kunnen maken zodat u meteen aan de slag kunt wanneer de inspiratie ineens toeslaat? Met de Yamaha Reface is het mogelijk! Deze mini-synthesizer weegt maar 2 kg en heeft een batterijduur van wel 5 uur en heeft zelfs twee speakers aan boord. In het park, op het strand of onderweg - de Reface kun je overal gebruiken om je creativiteit kwijt te kunnen.

De Yamaha Reface DX is alles wat je van vroeger zou herkennen maar dan in een compact formaat. Deze kleine synthesizer van Yamaha is een echte FM synthesis krachtpatser met een groot scala aan effecten aan boord.

Klanken

Je kan tot 32 verschillende klanken zelf bouwen vanuit de vier FM Operators. Deze kan je dan nog eens bewerken met de verschillende effecten zoals distortion, Touch Wah, chorus, flanger, phaser, delay en reverb. 

Looper

Nog een hele leuke feature van de Yamaha Reface CS is de Looper. Met deze Looper kunt u stukjes die u speelt opnemen en deze herhalend laten afspelen. Neem bijvoorbeeld eerst een baslijntje op en speel er daarna een melodielijn overheen!

Aansluitingen

Mochten de toetsen u toch te klein zijn, dan kan u via de MIDI-aansluiting eenvoudig een groter klavier aan de Yamaha Reface CP kopppelen. Via USB maakt u verbinding met een computer maar u kan ook gewoon via de line-out uw klanken uitversterken. Voor wie lekker wil jammen zitten er zelfs twee speakers in zodat u altijd muziek kan maken!

Reface CS/DX/CP/YC

In de Reface serie heeft Yamaha 4 verschillende versies uitgebracht die elk gericht zijn op een ander soort klankgeneratie. De Reface CS is vooral gericht op het maken van echte originele synthesizer sounds, hiermee kunt u compleet unieke sounds maken met meerdere soorten waves, handige controls en vette effecten. De CP uitvoering is gewijd aan meerdere iconische e-piano’s uit de jaren 70 en lekkere effecten zoals Drive, Tremoro/Wah en Chorus/Phaser. Met de Reface YC heeft u complete drawbar orgels met rotary speakers tot uw beschikking, met echte drawbars die u kunt bedienen. De Reface DX is gericht op FM synthese waarmee je allerlei sounds kan creëren, van retro jaren 80 tot hypermodern.

Dit product wordt geleverd inclusief adapter.

productbanner refaces

Productspecificaties
Merk
Yamaha
Gewicht
± 1,90 (kilogram)
Verpakt gewicht
± 3,10 (kilogram)
Afmetingen
53,0 x 17,5 x 6,0 (cm)
Meegeleverde accessoires
stroomkabel, handleiding
Aantal toetsen
37
Klavier
Niet gewogen
Soort display
LCD monochroom
Touchscreen
nee
Aansluitingen
Hoofdtelefoon, Line out (L/MONO, R), Aux input (3.5 mm mini-jack), sustainpedaal, MIDI IN/OUT, USB t
Artikelcode
P042226
Schrijf een beoordeling of stel een vraag
  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

Leverstatus
(voorraad leverancier)
Beoordeling
levertijd: 9 werkdagen
Wij willen u zo precies mogelijk informeren over de levertijd, maar zijn hierbij afhankelijk van de informatie van onze leverancier. Neem contact met ons op voor meer informatie.
3 jaar garantie
€ 396,00
€ 337,00 (incl. 21% b.t.w.)
Voordeelbundels (max 2 per instrument)
Yamaha MD-BT01 bluetooth LE adapter
+ € 0.00(u bespaart € 56,00)
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
+ € 29.95(u bespaart € 20,00)
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
+ € 59.95(u bespaart € 19,05)
4.7/51918
337.00SynthesizerOut of stockOostendorp Muziek