page-loader-icon

Viscount Cantorum VI

Dit B-Stock model betreft een open box. De Visoucnt Cantorum VI wordt in originele verpakking geleverd.

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 1.795,00
€ 1.249,00

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 25,71 per maand

beleef
Viscount Cantorum VI
Bekijk de video

Meer Informatie

Viscount orgel

De Viscount Cantorum VI is een zeer draagbaar orgel met een realistische weergave van een groot kerk orgel. Dit orgel heeft een zeer plezierige speelaard door het door Domus gepatenteerde drukpunt-klavier. Een dergelijk klavier is erg bijzonder voor een portable instrument. Dit orgel is zeer interessant voor organisten die manualiter (alleen met de handen) spelen.

Prachtige klanken

Dit portable orgel van Viscount geeft u de beschikking over 4 x 21 digitaal gesampelde stemmen. Dit alles in een eenvoudige en compacte behuizing. De combinatie van gevarieerde, prachtige klanken en desondanks een compacte behuizing, maakt de Viscount Cantorum VI tot het ideale orgel voor kleine ruimtes. Deze gevarieerde klanken zorgen er ook voor dat de Cantorum VI geschikt is voor een brede groep gebruikers. De prachtige samples die worden gebruikt door Viscount worden ten gehore gebracht door een combinatie van twee 22 Watt versterkers en twee 5 inch luidsprekers. De Cantorum VI is in te stellen in verschillende orgelkarakters, namelijk Baroque-1, Baroque-2, Romantisch en Symphonisch. Deze vier verschillende klankwerelden zorgen ervoor dat u elk muziekstuk kunt spelen in de stijl die daarbij hoort.

Handige opties

Naast prachtige klanken geeft Viscount nog vele extra's mee aan dit compacte orgel.  Zo heeft u de mogelijkheid om digitale nagalm in te stellen en kunt u de akoestiek aanpassen. Een andere mooie funtie is het instellen van de diepte en de snelheid van de Tremulant.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Kleur bruin
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus B-stock
Merk Viscount
Garantie 3 jaar
Hoogte 13,00 cm
Breedte 97,00 cm
Diepte 36,00 cm
Artikelcode P005356-05015694