Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Digital Classic Mini Grand Deluxe II Zwart Hoogglans (messing)

Muziekcentrum Oostendorp Digital Classic Mini Grand Deluxe II Zwart Hoogglans (messing)

De Digital Classic Mini Grand Deluxe II Zwart Hoogglans (messing) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Oostendorp Digital Classic Mini Grand Deluxe II PE messing

Andere producten van Oostendorp

Lees meer over de Digital Classic Mini Grand Deluxe II Zwart Hoogglans (messing)

Mini Grand Deluxe 2

Dankzij de Oostendorp Digital Classic Mini Grand Deluxe Zwart Hoogglans II wordt een digitale vleugel in uw huiskamer wel heel betaalbaar! Deze digitale vleugel heeft dezelfde prachtige en tijdloze uitstraling als onze andere Digital Classic modellen, maar dan in de vorm van een stijlvolle, kleine vleugel. Dus laat deze unieke kans niet schieten, voor deze prijs vindt u geen geen gelijkwaardig model.

Doordacht speakersysteem

Het speakersysteem is geïntegreerd op de locatie van waar normaal bij een echte vleugel de zangbodem is gepositioneerd. Dankzij deze plaatsing komt het geluid op een realistische manier naar u toe en komt de rijke, diepe klank van deze speakers goed tot hun recht.

Yamaha onderdelen

Voor deze mini vleugel maken we gebruik van topklasse Yamaha onderdelen en een pianosample die is opgebouwd uit 4 dynamische stappen. Om het realisme nog verder te verhogen, wordt er gebruik gemaakt van toets-los samples, stereo sustainsamples en - en dit is heel belangrijk - demperresonantie. De demperresonantie zorgt voor een geweldig gevoel van diepte in de toon. Koppel aan deze pianoklankbron een comfortabel spelend Yamaha Graded Hammer klavier en uw speelervaring is compleet.

Opgaan in uw spel

Pianospelen is plezier beleven en emoties uiten. Deze piano doet wat u speelt. U hoort wat uw vingers willen weergeven. Met de hoofdtelefoon aangesloten kunt u helemaal opgaan in uw pianospel, zonder dat u zich bezwaard voelt omdat u uw omgeving stoort met uw oefeningen. De digitale techniek is dermate gegroeid dat deze digitale piano in één woord is samen te vatten: Ideaal!

Topinstrument

Kortom biedt deze Digital Classic minivleugel alles wat u in een topinstrument verwacht: een prachtige, tijdloze uitstraling, een rijk klinkend speakersysteem en een moderne, hoogwaardige Yamaha piano klankbron.

Bekijk de Oostendorp Digital Classic website voor meer informatie en ondersteuning.

4.7/51918
2995.00Digitale Piano OostendorpDiscontinuedOostendorp Muziek