Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Kawai GX-3 E/P messing vleugel

-9%
Muziekcentrum Oostendorp Kawai GX-3 E/P messing vleugel
* De 9% korting is doorberekend in de getoonde prijs.

De Kawai GX-3 is onderdeel van een nieuwe serie van Kawai. Het nieuwe design van de GX-vleugels overtreft alle verwachtingen. Modernste technologie wordt met traditionele ambachtskunst verenigd. De kennis en de jarenlange ervaring werden van generatie op generatie doorgegeven en definiëren zo de filosofie van de Japanse vleugelbouw. Het resultaat is een nieuwe lichtheid in de aanslag, die in het bijzonder door de beste pianisten gewaardeerd wordt, en een volle, levendige en zeer expressieve klank, die de creatieve passie van iedere musicus inspireert. Om dit ambitieuze doel te bereiken, werden de toetsen verlengd, hetgeen tot een uitgebalanceerd speelgewicht tussen de witte en zwarte toetsen leidt. Door deze balans heeft de pianist meer expressiemogelijkheden en wordt de speelwijze nog preciezer. 

Uitmuntende klank: gecreërd door hoogwaardige materialen

Om de unieke Kawai-klank te produceren, wordt een grote verscheidenheid aan houtsoorten uiterst nauwkeurig op kwaliteit en karakter uitgezocht. Het hout van de zangbodem en de vleugel als geheel heeft namelijk de grootste invloed op de klank van een vleugel. Daarom worden deze houtsoorten volgens strenge regels en normen door de meest ervaren handwerkers geselecteerd om zowel volle, diepe bastonen als ook briljante, lang doorklinkende tonen in de discant te kunnen bereiken. Naast het sparrenhout met zeer fijne jaarringen voor de zangbodem, worden ook de harde houtsoorten voor de kam en ribben en de materialen van de binnenste kast met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd. Eigenschappen van verschillende harde houtsoorten worden gecombineerd en in hybride bouwwijze met elkaar verlijmd. Deze bouwwijze zorgt voor de warmte van de lage tonen en laat de tonen in de discant stralen. Vergeleken met de goedkopere GL-serie van Kawai heeft de GX-serie een helderdere klank en een dynamischer bereik.

Gevoel: oneindig expressief

Om de pianist de oneindige variatie aan expressieve nuanceringen mogelijk te maken, gebruikt Kawai in de GX-serie uitsluitend Premium vleugelhamers. Deze hamers zijn geconstrueerd van hout dat over bijzondere akoestische eigenschappen beschikt. Het hamervilt bestaat uit kwalitatief hoogwaardige wol uit Nieuw-Zeeland en Australië. De Premium vleugelhamers hebben een zacht en zeer fijn oppervlak maar zijn van binnen toch hard en vast. Bovendien beschikken alle hamers over een ondervilt dat de elasticiteit van de hamerconstructie verhoogt. De bijzondere opbouw van de hamerkop maakt het voor de ervaren pianotechnicus mogelijk om zelfs de meest veeleisende intonaties uit te voeren teneinde het potentieel van de klank te optimaliseren. 

Productspecificaties
Merk
Kawai
Gewicht
± 334,00 (kilogram)
Afmetingen
152,0 x 188,0 x 102,0 (cm)
Uitvoering
polished ebony
Kleurcode
E/P
Aantal toetsen
88
Toetsbeleg
acryl
Pedalen
3
Mechaniek
Kawai
Moderator
nee
Bevat silent systeem
nee
Inbouw silent mogelijk
ja
Schoothoogte
61
Artikelcode
P040514
Schrijf een beoordeling of stel een vraag
  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

Leverstatus
(voorraad leverancier)
Beoordeling
levertijd: Oostendorp Transport
Dit product wordt bij u thuis geleverd en geïnstalleerd via onze persoonlijke Oostendorp Transportservice.
Wij nemen contact met u op om een leverdatum met u af te spreken, of bel zelf met ons via 038-3762954.

Neem contact met ons op voor een afspraak wanneer u het product zelf wilt ophalen in de winkel.
10 jaar garantie
€ 31.850,00
€ 28.950,00 (incl. 21% b.t.w.)
4.7/51918
28950.00Piano & VleugelOut of stockOostendorp Muziek