Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Sebastian Steinwald GP-158 PWH zilver vleugel

-20%
Muziekcentrum Oostendorp Sebastian Steinwald GP-158 PWH zilver vleugel
sebastian-steinwald-gp158-pwh-zilver-vleugel-a.jpg
* De 20% korting is doorberekend in de getoonde prijs.

De Sebastian Steinwald GP-158 is een nieuwe vleugel met een bijzonder sterke prijs-kwaliteitverhouding. Deze vleugel heeft een diepe bas en een warme, maar transparante discant. De toetsaanslag is licht en het meubel is sierlijk. U heeft de keuze uit messing of zilver beslag. Dit is de kleur van de scharnieren, wieltjes en pedalen. Zwart of wit hoogglans met zilver beslag is leverbaar voor een meerprijs.

Het merk

Sebastian Steinwald is een eigen merk van Oostendorp, waarbij de piano's helemaal naar onze specificaties zijn gebouwd. Het is een proces van jarenlange samenwerking geweest tussen de fabrikant en onze toptechnici, dat geresulteerd heeft in een prachtige lijn piano’s en vleugels. Dit merk voldoet aan alle kwaliteitseisen die wij als Oostendorp Muziek stellen aan de producten die wij verkopen. Wij bieden deze prachtige vleugel aan voor een scherpe prijs, dit kan omdat de modellen uit onze eigen Sebastian Steinwald-lijn rechtstreeks bij de producent vandaan komen.

Warme klank

Deze vleugel hebben wij laten produceren naar onze eigen specificaties. In Nederland heeft men doorgaans een harde vloer en de klank van een vleugel wordt dan al snel te hard. Door de combinatie van de juiste intonatie en Duitse Wurzenfilt hamerkoppen, komt deze vleugel bijzonder goed tot zijn recht op een harde vloer. Het vilt van deze hamerkoppen wordt ook gebruikt door vele bekende fabrikanten zoals onder andere Bösendorfer, Petrof en Schimmel. Alle vleugels en piano's uit onze Sebastian Steinwald serie hebben besnaring van Röslau, veel gerenommeerde fabrikanten maken ook gebruik van deze besnaring. Deze besnaring draagt, naast de intonatie en de hamerkoppen, ook bij aan de warme, diepe klank die deze vleugel heeft, zonder dat het ten koste gaat van de helderheid van de klank. De materialen die worden gebruikt voor onze piano's zijn van hoogstaande kwaliteit en garanderen u een fijn instrument. Wanneer u een vleugel wilt die groter is dan deze, en daardoor een ruimere klank heeft, hebben wij ook nog de Sebastian Steinwald GP-186 in ons assortiment.

Wilt u dit prachtige instrument bespelen, kom langs in onze showroom en beleef muziek! Tegen meerpijs kunnen wij een silent systeem inbouwen in deze vleugel, zodat u een hoofdtelefoon kunt aansluiten en kunt spelen zonder anderen te storen. Ook is er de optie om het gietijzeren frame in zilver uit te voeren in plaats van messing, zodat het bij het beslag past. Informeer bij onze verkopers naar de verschillende mogelijkheden.

Productspecificaties
Merk
Sebastian Steinwald
Gewicht
± 350,00 (kilogram)
Verpakt gewicht
± 380,00 (kilogram)
Afmetingen
151,2 x 158,0 x 102,0 (cm)
Uitvoering
polished white
Kleurcode
PWH
Aantal toetsen
88
Toetsbeleg
acryl
Pedalen
3
Moderator
ja
Bevat silent systeem
nee
Inbouw silent mogelijk
ja
Schoothoogte
61,5
Artikelcode
P000300
Schrijf een beoordeling of stel een vraag
  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

Voorraadstatus
Beoordeling
levertijd: Oostendorp Transport
Dit product wordt bij u thuis geleverd en geïnstalleerd via onze persoonlijke Oostendorp Transportservice.
Wij nemen contact met u op om een leverdatum met u af te spreken, of bel zelf met ons via 038-3762954.

Neem contact met ons op voor een afspraak wanneer u het product zelf wilt ophalen in de winkel.
10 jaar garantie
€ 10.595,00
€ 8.495,00 (incl. 21% b.t.w.)
Beschikbare uitvoeringen
Sebastian Steinwald GP-158 PE messing vleugel
4.7/51918
8495.00Piano & VleugelOut of stockOostendorp Muziek