Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Yamaha C5X

Muziekcentrum Oostendorp Yamaha C5X
yamaha-c5x-pe-messing-vleugel-a.jpg
yamaha-c5x-pe-messing-vleugel-b.jpg
yamaha-c5x-pe-messing-vleugel-c.jpg

Yamaha C5X vleugel

De Yamaha C5 heeft een opvolger gekregen: de Yamaha C5X. De C5X is een middelgrote salonvleugel en maakt deel uit van de nieuwe productlijn, die gebaseerd is op het vlaggenschip van Yamaha: de CFX concertvleugel.

Verbeterde klankprojectie

Verschillende technieken en materialen uit de CFX concertvleugel zijn gebruikt om de nieuwe productlijn naar een nog hoger kwaliteitsniveau te brengen. Allereerst heeft de Yamaha C5X een nieuwe zangbodem gekregen, die op dezelfde manier gelijmd is als de CFX. Hierdoor is de klankprojectie sterk verbeterd. Ook zijn de hamers gebaseerd op die van de CFX vleugel. Hetzelfde vilt is gebruikt, echter is de grootte van de hamerkop aangepast aan de lengte van de vleugel. De vleugel is hierdoor perfect in balans, dit zorgt voor onvergetelijke klankervaring.

Vernieuwde uitstraling en veiligheid

Naast de techniek heeft ook het meubel een nieuwe, frisse uitstraling gekregen. In het vorige model waren nog verschillende versieringen te zien; de nieuwe Yamaha C5X heeft juist strakke, elegante lijnen, die het instrument een rustigere uitstraling geven. Ook aan veiligheid is gedacht. Een stopmechanisme voorkomt dat de klepstok in de verkeerde positie wordt gezet en daarmee wordt de kans op ongelukken behoorlijk kleiner. Ook bevat de klavierklep een soft-close mechanisme.

Naar uw wensen

De Yamaha C5X wordt standaard geleverd in een luxe zwart hoogglans afwerking. Daarnaast is de C5X tegen meerprijs leverbaar in verschillende afwerkingen, waaronder wit hoogglans en mat zwart. Bovendien kunt u de C5X uitbreiden met een geavanceerd Yamaha SH silent systeem of Yamaha E3 disklavier systeem. 

Omdat de Yamaha C5X niet doorlopend in onze showroom staat opgesteld, bieden wij u de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan Yamaha in Rellingen, Duitsland (in de buurt van Hamburg). Hier kunt u uit maar liefst 3 splinternieuwe C5X vleugels het mooiste exemplaar uitzoeken. De enige voorwaarde die Yamaha hieraan stelt, is dat u zeker weet dat u een nieuwe C5X aan gaat schaffen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

yamaha piano aankoopgids

Productspecificaties
Merk
Yamaha
Gewicht
± 355,00 (kilogram)
Verpakt gewicht
± 404,10 (kilogram)
Uitvoering
polished ebony
Kleurcode
PE
Artikelcode
P006053
Schrijf een beoordeling of stel een vraag
  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

Leverstatus
(voorraad leverancier)
Beoordeling
levertijd: Oostendorp Transport
Dit product wordt bij u thuis geleverd en geïnstalleerd via onze persoonlijke Oostendorp Transportservice.
Wij nemen contact met u op om een leverdatum met u af te spreken, of bel zelf met ons via 038-3762954.

Neem contact met ons op voor een afspraak wanneer u het product zelf wilt ophalen in de winkel.
10 jaar garantie
€ 38.500,99
€ 36.190,00 (incl. 21% b.t.w.)
4.7/51918
36190.00Piano & VleugelOut of stockOostendorp Muziek