Oostendorp Digital Classic Grand Superior V PE messing

Deze, nu tweedehandse, Digital Classic Grand Superior V is ontworpen en gemaakt onder Oostendorps eigen merk. De Digital Classic-serie komt voort uit onze expertise en passie voor piano's. En daarom is deze digitale piano bij terugkomst helemaal nagelopen en opgepoetst door onze eigen technische dienst. Zo kunnen we u verzekeren dat u een goed en mooi instrument koopt, zo goed als nieuw!

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 6.995,00

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 143,98 per maand

Meer Informatie

Eigen merk

De Digital Classic Grand Superior V is voortgekomen uit ons dagelijks contact met vele klanten en de jarenlange kennis en ervaring die we in het vakgebied hebben. Dit heeft geleid tot deze prachtige, professionele serie digitale piano's waar we echt trots op zijn!

Wij onderscheiden ons met onze digitale piano's voornamelijk op de vormgeving. U ziet een digitale piano in een akoestische pianokast. Natuurlijk zijn klank en speelgevoel ook erg belangrjik. U bent dan ook van harte welkom in onze winkel om de Digital Classic Grand Superior V te bespelen en ervaren!

De voordelen van Digital

De Digital Classic heeft de kast van een akoestische piano en de voordelen van een digitale. Zoals het kunnen dempen van het volume of het spelen met een hoofdtelefoon! Dit kan vooral een uitkomst bieden wanneers u in een gehorige omgeving woont of huisgneoten hebt. 

Een digitale piano gebruikt geluidsopnames in plaats van trillingen van snaren. De technieken voor deze geluidsopnames zijn uiterst zorgvuldig. Zo ervaart u toch het gevoel, en in het geval van de Digital Classic ook de looks van een akoestische piano.

Digital Classic Grand Superior V

Omdat het ervaren van een piano de beste manier is om erachter te komen of het instrument bij u past, nodigen wij u graag uit in onze winkel! Hier staat deze tweedehands Digital Classic speelklaar voor u opgesteld!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Diepte 146,0 cm
Breedte 148,0 cm
Hoogte 103,0 cm
Productstatus Tweedehands
Opgesteld in de showroom ja
Merk Oostendorp
Garantie 1 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Toongenerator Pure CF Sound Engine
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P043153-6102