Kawai GL-10 ATX2 E/P messing silent vleugel

De Kawai GL-10 ATX2 silent vleugel is de nieuwste instapper van het beroemde Japanse concern, met als extra feature een uitgebreid silent systeem. Ondanks zijn geringe afmetingen vult de klank van de GL-10 elke ruimte.

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 17.916,00
€ 13.995,00
Beschikbare Varianten
Koichi Kawai

Koichi Kawai

Koichi Kawai werkte al op jonge leeftijd in de werkplaats van Yamaha en deed daar jarenlang ervaring op tot hij in zijn 41ste levensjaar in 1927 besloot om voor zichzelf te beginnen. Binnen een jaar had Kawai zijn eerste vleugel geproduceerd. Kawai had een moeilijke start dankzij een gebrek aan bekwame ambachtslieden en hoogwaardig materiaal. Gedurende de jaren 30 kwam de productie van de grond en produceerde Kawai 1000 piano’s per jaar.

Helaas werd de fabriek in Hamamatsu volledig verwoest in de Tweede Wereldoorlog en werd alles onzeker voor Koichi Kawai. Na jarenlang hard werken herstelde het bedrijf zich gelukkig in 1949 en in 1953 lag de productie alweer op 1500 piano’s per jaar. Daarna is het bedrijf onder de zoon Shigeru Kawai en vervolgens onder kleinzoon Hirotaka Kawai blijven groeien tot de nummer twee in pianoproductie van de wereld.

Lees meer over het merk Kawai

Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
Amadeus HPN-30 hoofdtelefoon
Amadeus HPN-30 hoofdtelefoon
+ € 39,95
(u bespaart € 59,05)
beleef
Kawai GL-10 ATX2 E/P messing silent vleugel
Bekijk de video

Meer Informatie

De Kawai GL-10 ATX2 silent vleugel is de nieuwste instapper van het beroemde Japanse concern, met als extra feature een uitgebreid silent systeem. Ondanks zijn geringe afmetingen vult de klank van de GL-10 elke ruimte. Zijn volle toon en klassieke design zijn een imponerende aanvulling voor iedere huiskamer en het exclusieve Millennium III mechaniek garandeert een unieke precisie en betrouwbaarheid. Met de Kawai GL-10 ATX2 weet u zeker dat u een degelijk instrument in huis haalt!

Diverse verbeteringen

Kawai is met een bijzondere uitvinding gekomen, namelijk het gebruik van onderdelen in het mechaniek, die van ABS-carbon zijn gemaakt (zie foto 8 en 9). Dit materiaal heeft als eigenschap dat het zowel stijf als licht is. Door verschillende houten onderdelen te vervangen door ABS-carbon, heeft het mechaniek veel minder te lijden onder fluctuerende weersomstandigheden. Hierdoor kunt u meer vertrouwen op uw vleugel, omdat het mechaniek preciezer en stabieler. Een ander pluspunt aan dit nieuwe model is het gebruik van langere toetsen, die het speelgemak en dynamiek vergroten. Deze verlengde toetsen komen tegelijkertijd de nuancemogelijkheden ten goede.

Hoogwaardige materialen

De zangbodems die worden gebruikt in de Kawai GL-serie worden gemaakt van hoogwaardig, massief vurenhout. Het hout is zorgvuldig geselecteerd en voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die Kawai stelt aan haar producten. Het belangrijkste criteria dat wordt gebruikt voor het hout van de zangbodems is dat het de klank goed doorgeeft en voldoende resoneert. 

AnytimeX2

Deze Kawai vleugel is uitgerust met een gloednieuw AnytimeX2 silent systeem, kortweg ATX2. Dit systeem maakt deze vleugel uitermate geschikt voor het hele gezin. Het ATX2 systeem zorgt er namelijk voor dat het geluid van de vleugel volledig uitgeschakeld wordt. In plaats van de akoestische klank, kunt u met de nieuwste sample van Kawai’s concertvleugel naar hartelust spelen zonder dat u daarmee iemand stoort. Het systeem heeft zelfs twee hoofdtelefoonaansluitingen, zodat u ook ‘stil’ quatre mains kunt spelen.

De Kawai GL-10 ATX2 staat speelklaar opgesteld in onze showroom, waar onze demonstrateurs dit instrument tot in detail aan u kunnen laten zien en horen.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 285,0 kg
Diepte 153,0 cm
Breedte 150,0 cm
Hoogte 104,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom ja
Merk Kawai
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Mechaniek Millennium III
Bevat silentsysteem ja
Schoothoogte 63,0 cm
Beslag messing
Artikelcode P042756