Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Bechstein B-203 PE messing vleugel (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Bechstein B-203 PE messing vleugel (tweedehands)

De Bechstein B-203 PE messing vleugel (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Bechstein B-203 PE messing vleugel

Andere producten van Bechstein

Lees meer over de Bechstein B-203 PE messing vleugel (tweedehands)

NIEUW: Bekijk onze productvideo van de Bechstein B-203 vleugel onderaan deze pagina voor een goede indruk.

Vier generaties oud

Deze antieke Bechstein B-203 vleugel is bijna 130 jaar geleden met de hand vervaardigd. Het staat natuurlijk buiten kijf dat na zoveel jaar een revisie noodzakelijk was, maar de kwaliteit en duurzaamheid van dit antieke instrument is grandioos. Ongelofelijk dat deze vleugel zeker vier generaties heeft doorstaan. Zelfs de oprichter van het bedrijf, Carl Bechstein (1826-1900), heeft de bouw van deze vleugel nog meegemaakt. Geen wonder dat Bechstein toen al tot de wereldtop van de piano-industrie behoorde. 

Authentieke klank - speelt als nieuw

Net als de overige top pianomerken heeft Bechstein een heel eigen geluid. Omdat de zangbodem nog origineel is, is het authentieke karakter nog steeds duidelijk hoorbaar. Vanwege de hoge leeftijd van dit exemplaar, was een grootschalige revisie wel noodzakelijk en zijn veel onderdelen vernieuwd. Door de revisie heeft dit instrument zijn glans weer terug gekregen - zowel letterlijk als figuurlijk. De complete besnaring is vervangen, evenals het dempvilt. Van het mechaniek zijn naast de hamerkoppen ook de onderhamers vervangen. Ook is het mechaniek gemoderniseerd, zodat het aan de eisen van de hedendaagse pianist voldoet. Het klavier is grondig gereinigd, het frame opnieuw bespoten en het meubel heeft een nieuwe zwart hoogglans laklaag gekregen.

Unieke bondgenoot

Al met al staat deze Bechstein vleugel weer in volle glorie in de showroom, klaar om de komende 50 jaar bespeeld te worden zonder noodzakelijk groot onderhoud. Het is een unieke bondgenoot, waarmee u uw spel mee tot leven kunt brengen. U bent van harte uitgenodigd om dit prachtige instrument in het echt te komen bewonderen en wie weet bent u binnenkort de gelukkige nieuwe eigenaar.

4.7/51918
18900.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek