U bent van harte welkom: het liefst op afspraak

Boston GP193 PE messing vleugel

Deze relatief nieuwe tweedehands vleugel is de Boston GP193. Een merk ontworpen door Steinway & Sons begeeft en wordt geproduceerd in een speciale productieruimte in de Kawai-fabriek in Japan.

Omdat de Boston af is geleid van het wereldberoemde merk Steinway & Sons, zijn de klankkarakteristieken herkenbaar. Een volle en heldere klank met een uitstekend uitgebalanceerde speelaard, maken deze vleugel een uitstekende keuze als dit klankkarakter bij u past. Helemaal in deze prijsklasse.

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 23.900,00
Accessoires

Meer Informatie

Onderhoud tweedehands vleugel

De werkzaamheden die de pianotechnici verrichten bevorderen de duurzaamheid, klank en speelbaarheid van deze Boston-vleugel met als doel het speelplezier voor u als pianist te optimaliseren. Elke tweedehands vleugel die bij ons binnenkomt gaat eerst naar onze werkplaats. Welk onderhoud heeft deze tweedehands vleugel Boston GP193 gekregen?

  • Het meubel is natuurlijk tweedehands, maar we begrijpen heel goed dat zo’n meubelstuk uw kamer moet aanvullen en er zo mooi mogelijk uit moet zien. Onze afdeling meubelherstel besteed aan elke piano een aantal dagen werk, zodat de lak van het meubel er zo goed mogelijk uitziet. Daarnaast zijn de messingkleurige onderdelen weer als nieuw gepolijst, zoals de scharnieren, wielen en pedalen. 
  • Het klavier en mechaniek zijn afgeregeld, wat inhoudt dat alle duizenden onderdelen en stelschroeven op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor speelt elke toets weer zo gelijkmatig mogelijk, wat uw speelplezier positief beïnvloedt.
  • Het klavier is ook gereinigd en gepolijst, waarmee de toetsen van aanslag worden ontdaan. Zo zijn ze weer als niet, en het is ook ter bevordering van hygiëne en het speelgevoel. 
  • De speeltafel is gereinigd. De stiften geleiden de toetsen en zijn in de werkplaats voorzien van een gladde filmlaag. Hierdoor wordt de wrijving verminderd en de soepelheid van het spelen bevorderd.
  • Deze tweedehands vleugel is gestemd en geïntoneerd door onze toptechnicus Wilfred van Loo, zodat elke toon zuiver klinkt (door het stemmen) en hetzelfde klankvolume heeft. Juist de laatste 10% kwaliteitsverbetering kost het meeste werk. Het is cruciaal dat een specialist dit uitvoert. Hierdoor wordt het optimale uit de vleugel gehaald zowel qua klank als speelaard. Het intoneren Is zo belangrijk omdat dit De meeste invloed heeft op de klank die u uiteindelijk hoort.

U krijgt bij aanschaf van deze tweedehands vleugel van Boston 10 jaar garantie!

Wilt u een specifiekere uitleg over wat wij aan deze tweedehands vleugel hebben gedaan, dan leggen wij dat met alle plezier uit bij ons in de winkel. We kunnen de vleugel vrij eenvoudig demonteren, zodat u het zelf ook kunt zien.

Bezoek onze vleugelafdeling

U bent van harte welkom in onze showroom. Op de vernieuwde vleugelafdeling kunt u uw hart ophalen aan ons uitgebreide aanbod. Passie en expertise vindt u bij onze vleugelspecialist die u graag te woord staat. 

Wij raden u aan om uw bezoek van te voren te plannen. Dat doet u gemakkelijk via onze online planner of via onze klantenservice. Deze gegevens vindt u hier

We zien ernaar uit u te verwelkomen!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Bouwjaar 2003
Diepte 193,0 cm
Breedte 145,0 cm
Hoogte 102,0 cm
Productstatus Tweedehands
Opgesteld in de showroom ja
Merk Boston
Garantie 10 jaar
Kleur zwart
Schoothoogte 63,0 cm
Artikelcode P044222-146684