Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Grotrian Steinweg 170 (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Grotrian Steinweg 170 (tweedehands)

De Grotrian Steinweg 170 (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Grotrian Steinweg 170 PE messing vleugel

Andere producten van Grotrian Steinweg

Lees meer over de Grotrian Steinweg 170 (tweedehands)

NIEUW: Bekijk onze productvideo van de Bechstein B-203 vleugel onderaan deze pagina voor een goede indruk.

Een prachtige Gotrian Steinweg 170 vleugel, die een complete revisie heeft ondergaan. Dit klassieke instrument is gebouwd in de hoogtij van de gerenommeerde pianofabrikant, vlak na de Eerste Wereldoorlog. Het familiebedrijf heeft dezelfde oorsprong als het beroemde Steinway & Sons en bouwt tot op de dag van vandaag de hoogst haalbare kwaliteit piano's en vleugels.

Grootschalige revisie

Deze Grotrian Steinweg vleugel heeft een grote revisie ondergaan. Alle originele maten van de snaren zijn opgenomen en op basis daarvan is deze vleugel opnieuw besnaard. Ook is de besnaring voor deze vleugel helemaal opnieuw berekend en daardoor geoptimaliseerd naar de huidige standaard, zodat de hoogst haalbare klankdynamiek uit de vleugel wordt gehaald. De zangbodem is geschuurd en opnieuw gelakt en helemaal origineel, om zoveel mogelijk het Grotrian Steinweg karakter te behouden. Het mechaniek is niet alleen geoptimaliseerd en geïntoneerd door onze beste pianotechnicus, vanaf het kapsel tot en met de hamerkop zelfs volledig vernieuwd. Van buiten is de vleugel opnieuw gespoten, waardoor het instrument als geheel weer als nieuw staat te blinken.

Eerlijk vergelijk

Door onze jarenlange ervaring en efficiënte manier van werken kunnen wij deze topkwaliteit vleugel aanbieden voor een zeer scherpe prijs. Daarnaast hebben wij meerdere klassieke vleugels in onze showroom opgesteld staan, zodat u een eerlijk vergelijk kunt maken.

4.7/51918
9850.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek