Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Schimmel 174 messing vleugel (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Schimmel 174 messing vleugel (tweedehands)

De Schimmel 174 messing vleugel (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Schimmel 174 PE messing vleugel

Lees meer over de Schimmel 174 messing vleugel (tweedehands)

Meest populaire Schimmel vleugel

De Schimmel 174 is de meest bekende en verkochte Schimmel vleugel van de vorige eeuw. Het aantrekkelijke formaat gecombineerd met de overtuigende klank, heeft menig pianist doen besluiten om voor dit model te kiezen. Als occasion is deze vleugel een extra aantrekkelijke aanschaf en doordat het model zo populair is, behoudt dit model op de tweedehandsmarkt zijn waarde behoorlijk goed.

Compleet gereviseerd

Technisch is deze Schimmel vleugel weer nieuwstaat gebracht door een complete revisie. De vleugel is helemaal opnieuw besnaard en alle stempennen zijn vervangen. Daarnaast heeft het mechaniek nieuwe (originele) Renner hamerkoppen en dempvilt gekregen. Onze eigen technici hebben het mechaniek opnieuw afgeregeld en geïntoneerd. Ook het uiterlijk is onder handen genomen. Het gietijzeren frame is opnieuw gespoten, evenals het meubel, dat een nieuwe zwart hoogglans afwerking gekregen heeft. Hierdoor staat deze vleugel weer als nieuw te blinken.

Beleef het zelf

Door dit alles kunnen wij u garanderen dat deze Schimmel vleugel in topconditie verkeert. U bent dan ook van harte uitgenodigd om deze vleugel zelf te bespelen en te genieten van dit top instrument.

Schimmel in vogelvlucht

Vanaf de oprichting in 1885 heeft Schimmel altijd getracht hun piano’s en vleugels te verbeteren. Met de Deutsche Gründlichkeit als sterke basis is elke Schimmel piano in essentie gemaakt om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren voor haar prijs. Klank-technisch loopt het bedrijf ook al vele jaren voorop. In de bloeitijd van eind jaren ‘70, waarin dit exemplaar ook gebouwd is, bouwde Schimmel bijna 175.000 instrumenten per jaar. In de 21ste eeuw kenmerkt Schimmel zich door baanbrekend onderzoek te verrichten op het gebied van akoestische eigenschappen van de piano. Met hulp van de plaatselijke universiteit werden via computerberekeningen nieuwe inzichten geworven voor het bouwen van nieuwe modellen piano’s en vleugels.

4.7/51918
14900.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek