Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Yamaha AvantGrand N3 digitale piano (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Yamaha AvantGrand N3 digitale piano (tweedehands)

De Yamaha AvantGrand N3 digitale piano (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Yamaha AvantGrand N3 digitale piano

Andere producten van Yamaha

Lees meer over de Yamaha AvantGrand N3 digitale piano (tweedehands)

Als u het beste zoekt wat er op het gebied van digitale piano’s te krijgen is en u bent niet bereid concessies te doen qua klank en aanslag? De Yamaha AvantGrand N3 is zonder twijfel de meest voortreffelijke hybride digitale piano van Yamaha. Sowieso is de AvantGrand-serie het beste wat Yamaha ooit heeft gemaakt op het gebied van digitale piano’s. De N3 Avant Grand is hieruit het vleugelmodel.

U voelt geen verschil met een echte vleugel

Het unieke van de AvantGrand N3 is het klavier. Dit is namelijk het vleugelmechaniek dat Yamaha ook gebruikt bij de akoestische vleugels. U ervaart dus exact hetzelfde gevoel als op een echte vleugel. Zelfs de trilling die u in de bastoetsen kunt voelen op een echte vleugel voelt u ook op deze digitale vleugel.

De beste klank

De Avant Grand N3 maakt gebruik van de nieuwste vierkanaals multisampletechnologie. Dit betekent dat elke toon links, rechts, in het midden en aan de achterkant van een vleugel is opgenomen.

Door het vierkanaalssysteem met meerdere luidsprekers is de klankspreiding hetzelfde als bij een echte vleugel. Elke luidspreker beschikt bovendien over een eigen versterker. Hierdoor hoort u de piano klank uiterst gedefinieerd.

4.7/51918
12900.00Digitale PianoDiscontinuedOostendorp Muziek