Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Yamaha C3E PE messing vleugel (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Yamaha C3E PE messing vleugel (tweedehands)

De Yamaha C3E PE messing vleugel (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Yamaha C3E PE messing vleugel

Andere producten van Yamaha

Lees meer over de Yamaha C3E PE messing vleugel (tweedehands)

In 1902 bouwde Torakusu Yamaha, oprichter van het bedrijf Yamaha Corporation, de eerste Yamaha vleugel. Twee jaar later viel deze vleugel al in de prijzen. In de decennia daarna is de Yamaha C serie met gemak de meest herkenbare vleugel geworden. De Yamaha C3 is regelmatig te vinden in opnamestudio’s en conservatoria over de hele wereld. Dit komt mede doordat het instrument een breed klankspectrum heeft, ondanks zijn relatief compacte lengte van zo’n 1 meter 90.

Piano Life Saver

Een vleugel reageert net als elk ander houten meubel op vocht en droogte. Daarom is het belangrijk dat de luchtvochtigheid in de ruimte, waar het instrument staat, zo constant mogelijk is en binnen een bepaalde marge blijft. Luchtbevochtigers en -ontvochtgers nemen vaak veel ruimte in beslag en zijn niet goedkoop. Deze C3E vleugel is uitgerust met het Piano Life Saver systeem van de Amerikaanse firma Dampp-Chaser. Dit systeem zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid in de vleugel zowel in de zomer als in de winter op het juiste niveau blijft. En het mooie is dat het systeem compleet is weggewerkt in het instrument. U hebt dus geen ruimteverlies.

Sostenuto

Dit model heeft bovendien als extra een sostenuto pedaal, waarmee men individuele tonen door kan laten klinken, terwijl de overige snaren gedempt blijven. Hiermee kunnen unieke klankeffecten gecreëerd worden.

Onderhoud

Uiteraard hebben wij deze vleugel het nodige onderhoud gegeven. De hamerkoppen zijn opnieuw geïntoneerd, waardoor elke toon weer optimaal klinkt. Daarnaast is het mechaniek opnieuw afgesteld voor een gelijkmatig speelgevoel en is het meubel gepoetst en gereinigd.

Breng een bezoek aan onze showroom om dit instrument met eigen handen te bespelen en te vergelijken.

4.7/51918
13900.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek