Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten

Yamaha C6 PE messing vleugel (tweedehands)

Muziekcentrum Oostendorp Yamaha C6 PE messing vleugel (tweedehands)

De Yamaha C6 PE messing vleugel (tweedehands) is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Yamaha C6 PE messing vleugel

Andere producten van Yamaha

Lees meer over de Yamaha C6 PE messing vleugel (tweedehands)

Jonge occasion

De Yamaha C6 is de op een na grootste vleugel uit de C-serie van Yamaha, die vanaf 1979 gebouwd wordt. Dit exemplaar is in 1998 gebouwd en dat maakt het een jong gebruikte vleugel. De leeftijd van een piano of vleugel zou vergeleken kunnen worden met een mensenleven. Indien goed onderhouden, moet deze normaal gesproken zo’n 80 jaar mee kunnen gaan. Een instrument van nog geen twintig jaar kan dus zeker nog vele decennia mee.

Kwaliteit

Vleugels uit de C-serie van Yamaha zijn de meest gekochte vleugels, omdat Yamaha constant werkt aan de verbetering van de klankkwaliteit van deze instrumenten. Daarnaast staat Yamaha bekend om zijn kwaliteit en stemvastheid. Er is uitzonderlijk veel aandacht besteed aan het perfectioneren van de hamerkoppen, de snaren en de balans van het dempsysteem. In dit model komen deze kenmerken extra goed naar voren, vanwege de ruimere afmetingen van de klankkast, snaren en zangbodem.

Goed onderhouden

Zoals gezegd heeft dit instrument nog weinig kilometers gemaakt en dat is goed te zien, te horen en te voelen. De vleugel heeft een groot dynamisch bereik, met zowel warme lage en middentonen als een sprankelende discant. Ook het meubel is niet van nieuw te onderscheiden. Onze technici hebben het mechaniek opnieuw afgesteld voor een optimale speelaard en de hamerkoppen zijn opnieuw geïntoneerd voor een goede balans in de klankregisters. Uiteraard is de vleugel op 440Hz gestemd en voor de finishing touch hebben wij de vleugel compleet gereinigd en hygiënisch gemaakt.

Kom en beleef

Deze vleugel is werkelijk in topconditie en niet van nieuw te onderscheiden. Echter ligt de prijs ervan een derde lager dan die van een nieuwe. Extra gunstig dus. Indien u op zoek bent naar een mooie vleugel voor een ruime woonkamer, kerk- of theaterzaal, dan is deze Yamaha C6 zeker de moeite waard om te bezichtigen en te bespelen. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom.

4.7/51918
22500.00Piano & VleugelDiscontinuedOostendorp Muziek