Om u op de hoogte te houden van welke vleugels binnen bepaalde tijd verwacht worden, is er de categorie ‘Verwachte vleugels. Op deze pagina ziet u de vleugelpiano’s die wij verwachten. Deze vleugels staan nog niet opgesteld in de winkel op dit moment, ze zijn nog onderweg of worden eerst gerepareerd of gereviseerd in de werkplaats. Een pianoreparatie houdt in dat de vleugel wordt nagekeken en kapotte of versleten onderdelen worden vervangen.

Daarnaast gebeurt er wat standaard onderhoud zoals het schuren van de hamerkoppen, in de hamerkoppen komt namelijk een kleine inkeping door het slaan tegen de snaren. Door het schuren worden de hamerkoppen weer helemaal recht en is het contact met de snaar beter. Ook wordt het mechaniek vaak weer opnieuw afgeregeld zodat de vleugel weer helemaal gelijkmatig speelt en de eigen klank van de vleugelpiano optimaal naar voren komt.

Wanneer een vleugel in bijvoorbeeld kleur of klank niet naar wens is, of wanneer de speelaard van het instrument tegenvalt, komt dat waarschijnlijk door slijtage van het instrument. In dat geval reviseren wij het instrument. Kortom: als een vleugel door een van onze specialisten grondig is nagekeken en gestemd, kan het instrument weer vele jaren mee.


Als u meer informatie wenst over een verwacht instrument of als u op de hoogte gehouden wenst te worden wanneer het instrument naar uw interesse in onze showroom staat, kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling. U doet dit door een e-mail te verzenden naar [email protected]

Verwachte vleugels

Om u op de hoogte te houden van welke vleugels binnen bepaalde tijd verwacht worden, is er de categorie ‘Verwachte vleugels. Op deze pagina ziet u de vleugelpiano’s die wij verwachten. Deze vleugels staan nog niet opgesteld in de winkel op dit moment, ze zijn nog onderweg of worden eerst gerepareerd of gereviseerd in de werkplaats.

Lees meer

Specialisten

Henk & Martijn

Neem contact op

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Filteren op