Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Digital Classic Grand Superior III PE chroom

Muziekcentrum Oostendorp Digital Classic Grand Superior III PE chroom

De Digital Classic Grand Superior III PE chroom is niet meer leverbaar. Bekijk hier onder de alternatieven voor dit instrument.

Producten vergelijkbaar met de Oostendorp Digital Classic Grand Superior III PE chroom

Andere producten van Oostendorp

Lees meer over de Digital Classic Grand Superior III PE chroom

Digital Classic Grand Superior III

Met de Digital Classic Grand Superior III haalt u een digitale vleugel van topkwaliteit in huis. Het design is niet alleen prachtig, ook de klanken en geluidsoverdracht zijn van grote klasse. 

Yamaha samples

De Grand Superior III is alweer de derde uitvoering van deze digitale vleugellijn. Met de nieuwste samples van Yamaha blinkt deze vleugel uit in haar prijsklasse. U hoort niet alleen de klankkast resoneren, maar voelt ook het loslaten van de toetsen. De Superior III brengt u een stap dichterbij het ervaren van een akoestische concertvleugel.

Legendarische pianoklanken

De Superior III is uitgerust met een tweetal legendarisch pianoklanken, namelijk die van de CFX en Bösendorfer concertvleugels van Yamaha. Deze akoestische vleugels zijn betoverend mooi gesampled en nemen u mee op een muzikale reis.

Graded Hammer klavier

Het ingebouwde Linear Grade Hammer klavier met 88 toetsen bootst het gewicht en de weerstand van een akoestische vleugel zeer natuurgetrouw na. Met de GP Response Damper Pedal krijgt u ook de diepte en de weerstand van een Grand Piano pedal in huis.

Voordelen digitale vleugel

U krijgt dus niet alleen de ervaring van een akoestische vleugel, maar u geniet bovendien van de voordelen van een digitale vleugel. Zo kunt u, wanneer u wenst, ongestoord musiceren met een hoofdtelefoon op. Deze vleugel hoeft nooit gestemd te worden en brengt bovendien 34 verschillende klanken mee. 

Grand Superior III - Uniek en hoogwaardig instrument

Met de excellente kwaliteit van de Yamaha onderdelen gecombineerd met onze eigen akoestische kast en uniek versterkingssysteem, bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig instrument. Oftewel uw eigen grand-piano ervaring in digitale uitvoering.

Bekijk de Oostendorp Digital Classic website voor meer informatie en ondersteuning.

4.7/51918
7995.00Digitale Piano OostendorpDiscontinuedOostendorp Muziek